Hörgeräte ohne Zuzahlung: Test & Erfahrungen

hallókészülékek kiegészítő fizetési teszt nélkül

A

hallókészülékek fontos segítséget nyújtanak a halláskárosodásban szenvedők számára. A törvényben előírt egészségbiztosító társaságok 1700 eurót vesznek igénybe a hallókészülékek két előleget. Vannak azonban további kifizetések is, amelyeket az egészségbiztosító társaság teljes mértékben átvesz. Ebben a cikkben a hallókészülékek közötti különbségeket a kiegészítő fizetéssel és anélkül a megfelelő döntés meghozatala érdekében magyarázzuk.

hallókészülék -támogatás

Annak érdekében, hogy kihasználhassa az egészségbiztosítási támogatást, az úgynevezett „fül-orvosi szabályozást” kell bemutatnia egy hallókészülék akusztikusnak. Ezt a rendeletet kapja a kezelő fül-, orr- és torokorvosától, ha meghatározza a hallásvesztést.

Az (első) rendelet az egészségbiztosító társaság költségeinek feltételezésének előfeltétele és szükség esetén a szükséges jóváhagyási eljárás. A német piacon több mint 1000 hallókészülék -modell található, amelyek jelentősen különböznek a funkció, a tervezés és az ár szempontjából. A jogilag biztosítottként azonban a hallókészülékekre magán részvény nélkül is visszatérhet, és csak a törvényesen megkövetelt további 10,00 euró/hallókészülék fizetését kell elvégeznie.

hallókészülékek további fizetés nélkül

A további kifizetések megfelelő teljesítményének biztosítása érdekében a jogalkotó meghatározta bizonyos kritériumokat, amelyeket a hallókészüléknek fizetés nélkül is teljesítenie kell. Az ilyen egészségbiztosítási szíveknek mind modern, mind digitálisnak kell lenniük. A minimumkövetelmények tartalmazzák az összes hallókészüléket:

  • Digitális technológia
  • Omnidirectional és irányított hangelnyelés: 2 mikrofon biztosítja, hogy a hallókészülékek irányba léphessenek.
  • Multi -csatornás (legalább hat csatorna)
  • Adaptív visszajelzés és zavaró hangcsökkentés
  • Legalább három manuálisan kiválasztható/ alternatív automatikus hallási program
  • A megerősítési teljesítménynek meg kell egyeznie a hallásvesztéssel.

hallókészülékek további fizetéssel

További fizetéssel rendelkező hallókészülékek kiegészítő funkciókat kínálnak, amelyek nem állnak rendelkezésre kiegészítő fizetéshez. Ezeknek a kiegészítő funkcióknak értelme lehet, ha összetett hallási helyzetekben utazik, és mindig a legújabb technológiát akarja a hallókészülékeknél. A következő funkciók elérhetőek a hallókészülékekhez további fizetéssel:

  • Több állítható csatornák: Minél állíthatóbb csatornák, annál finomabbak lehetnek a hallókészülékek.
  • Akkumulátor: Az újratölthető hallókészülékek előnye, hogy nem kell mindig akkumulátorokat hordozniuk. Egyszerűen behelyezi a hallókészülékeket a töltőállomásra, és másnap reggel újra felhasználhatja őket
  • A helyzet azonosítása / automatikus programja: Ha megváltoztatja a hallási helyzetet (például metró), akkor a hallókészülékek felismerik az új helyzetet, és automatikusan alkalmazkodnak a környezethez
  • Javított beltéri elnyomás

fazit

Összegezve, azt mondhatjuk, hogy nincs általános válasz arra, hogy válassza -e a hallókészülékeket további fizetéssel vagy anélkül. Ez az egyéni helyzetétől és az igényektől függ, amikor összetett hallási helyzetekben utazik, és mindig szeretné, hogy a hallókészülékek legújabb technológiája legyen, majd valószínű, hogy a kiegészítő fizetéssel rendelkező hallókészülékek. Ha van nyugodt vonalak, akkor a hallókészülékek is teljesen elegendőek.

A legjobb hallókészülék kiegészítő fizetés nélkül

A műszaki feltételek és lehetőségek manapság gyorsan változnak. Így a telefonhívások, a csevegési üzenetek, az e -mailek, az intelligens TV -k és a számos alkalmazás elfoglalják életünk egyre nagyobb részét. Akkor miért nem kellene a hallókészüléket alkalmazkodni a műszaki feltételekhez? Az Oticon Jet hallókészülékek könnyen csatlakoztathatók a mindennapi élet elektronikus eszközeihez a Bluetooth -on keresztül - tehát nem korlátozza halláskárosodását az élet bármely területén!

Most nem kötelező érvényű kérdéseket tegyen fel & gt;

Hallási tanácsok a MySecandear -nál

A kiváló szakmai kompetencia, a professzionalizmus és az interperszonális érzékenység mellett a MySecandear ingyenes hallgatási tanácsadása elsősorban annak rugalmasságával és átláthatóságával győzi meg. A konzultációhoz maga is választhat, hogy telefonon használja a hallási tanácsokat, hogy megmentse magát az utazás és az idő, és teljesen független legyen. Alternatív megoldásként bármikor üdvözöljük Önt az egyik speciális üzletünkben.

A hagyományos hallás -akusztika legnagyobb különbsége azonban a teljes átláthatóság. A MySecandear lehetőséget kínál arra, hogy összehasonlítsa az árakat és a funkciókat, hogy megtalálja a legjobb hallási megoldást személyesen. Az átlátszóság nem röviddel a vásárlás kezdete előtt kezdődik, hanem a kezdetektől kezdve velünk együtt. Ennek megfelelően néhány hallókészülék közvetlenül kizárható az Ön által meghatározott árkeret miatt, és ésszerűen használhatja az idejét a szóban forgó ténylegesen!

Most nem kötelező érvényű kérdéseket tegyen fel & gt;