Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Samsung okostelefon hallókészülék kompatibilis

A

A Samsung egy jól ismert okostelefonok, táblagépek és egyéb elektronikus eszközök gyártója. Számos Samsung -eszköz kompatibilis a hallókészülékekkel, ami azt jelenti, hogy a hallókészülékekhez kapcsolódhatnak a halláskárosodásban szenvedő emberek hallás teljesítményének javítása érdekében.

A hallókészülékekkel kompatibilisek a Samsung eszközök egyik különleges tulajdonsága, hogy képesek a hallókészülékeket közvetlenül a Bluetooth -on keresztül csatlakoztatni. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy zenét, videókat és egyéb audio -tartalmakat közvetlenül a Samsung készülékről átadhasson a hallókészülékeire.

mely Samsung okostelefonok kompatibilisek?

A

mely Samsung okostelefonok kompatibilisek a hallókészülékekkel, teljes egészében a gyártótól függ. Már írtunk konkrét cikkeket az egyes gyártók alkalmazásairól. Itt megtalálja az összes Samsung kompatibilis okostelefon listáját is. További információkat itt talál:

A hallókészülékekkel kompatibilis Samsung eszközök számos beállítási lehetőséget kínálnak, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a hallókészülékeket az egyéni igényeikhez igazítsa. Ez magában foglalja a kötet beállítását, a hang adaptálását a felhasználó egyedi preferenciáihoz és a háttérzaj minimalizálásának lehetőségét.

A hallókészülékekkel kompatibilis a Samsung eszközök másik különleges jellemzője a hangvezérlés támogatása. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hívásokat kezdeményezzen, zenét irányítson és üzeneteket küldjön egyszerűen a hangjával. Ez különösen akkor hasznos lehet, ha a felhasználónak fel kell szabadítania a kezét más feladatok elvégzéséhez

hallókészülékek csatlakoznak a Samsung okostelefonokhoz

A "csatlakoztatott eszközök" párosítása

 1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az eszközön.
 2. Érintse meg a "Csatlakoztatott eszközök", majd az "Új eszköz párosítása" gombot.
 3. Válassza ki a hallókészüléket a rendelkezésre álló eszközök listájából.
 4. Ha több hallókészüléke van: várja meg az első hallókészüléket, majd érintse meg a többi hallókészüléket a rendelkezésre álló eszközök listáján. Ha mindkettő összekapcsolódik, az állapot "aktív, bal és jobb".
 5. A beállítások megváltoztatásához érintse meg a "Beállítások" beállításait a hallókészülék neve mellett.
 6. A "hallókészülékek" című párosítása

  Fontos: A következő módszer a legjobban működik az ASHA-kompatibilis hallókészülékekkel.

  1. Nyissa meg a "Beállítások" Beállítások alkalmazást az eszközön.
  2. Érintse meg az "AIDS" -et, majd a "Hallókészülékek" -en.
  3. Koppintson a következő elemre, majd párosítsa az új eszközt.
  4. Válassza ki a hallókészüléket a rendelkezésre álló eszközök listájából. A hallókészüléknek tengelykapcsoló módban kell lennie. Ha több hallókészüléke van, várja meg az első hallókészüléket, majd érintse meg a többi hallókészüléket a rendelkezésre álló eszközök listáján. Ha mindkettőt összekapcsolják, egy olyan üzenet, mint az "aktív, bal és jobb", az állapotban jelenik meg.
  5. fazit

   A hallókészülékekkel kompatibilis Samsung -eszközök összességében kiváló módon javítják a halláskárosodással küzdő emberek hallás teljesítményének javítását. Ezek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy zenét és más audio -tartalmakat közvetlenül a Samsung készülékről a hallókészülékeire továbbítson, és számos beállítási lehetőséget kínál a hallókészülékek egyéni igényeihez való igazításához. Támogatják a hangvezérlést is, ami gyakorlati választássá teszi a mindennapi használatra.