Airpods als Hörgerät? Jetzt mehr erfahren! | MySecondEar
Használja a

AirPods -t hallókészülékként? Tudjon meg többet most!

Alt

A beszélgetés boost segítségével az Apple 2021 bevezetett egy működési segédeszközt az iOS15 frissítésbe, amely azóta az AirPods Pro hallókészülékként való felhasználását hozta. A függvény aktiválható a beállításokon keresztül & gt; Működési segédeszközök & gt; Audio/vizuális & gt; Fejhallgató -beállítások & gt; Alkalmazza átláthatósági módot & gt; Beszélgetés megerősítése. De a jövőben a kis fejhallgató valóban helyettesítheti a hallókészülékeket ?

hallókészülékek vs. Airpods: különbségek & amp; Hasonlóságok

hallókészülékek

airpods pro

vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat külső eszközökkel.

A csatlakozási lehetőségek a modelltől függően, általában más gyártók számára is

hallásfunkciók csak az Apple eszközökkel kombinálva

a fülben lévő helytelen ülés (a modern hallókészülékekhez)

as iDo vagy hdo Elérhető

fülhallgatóban

orvosi termék, kifejezetten a halláskárosodás kezelésére

Nincs orvostechnikai eszköz, elsősorban a zenei streaminghez

akku a nap folyamán tart

Az akkumulátor 4,5 órás hallási időig tart,

Az akkumulátor töltése több órát vesz igénybe

20-30 perc teljes terheléshez

Megjelenített speciális finom beállítások

Szénbeállítások App Audiogramon keresztül

A zajcsökkentés a hallásvédelem kiszolgálására szolgálhat


airpodok hallókészülékként használják

Az AirPods használatának beállításai beállíthatók az egyéni hallási teljesítményhez, ami személyre szabott hallgatási élményt teremt. A konfigurációhoz egy -ban rögzített igényekhez igazodnak. A specifikus hallási funkciók a fejhallgatót is hallási támogatásként helyezik:

Beszélgetés Boost : Ha az emlékeztető aktiválódik, akkor az AirPods mikrofonjai felszívják az akusztikus környezetet. A felszállási zajok gyengülnek, és a beszélgetési partner hangját egyértelműen hangsúlyozzák és a fülben kimenetet.

élő-mitmahl : Ez a funkció lehetővé teszi az iPhone, iPad vagy iPod távoli mikrofonként való használatát, ha a térbeli közelségben vannak elhelyezve. A hangot az adott eszközön keresztül küldjük el az AirPods -nak, és így - az Apple szerint - a további távoli emberek hallgatását megvalósítják. A gyártó szerint a gyártó különösen hasznos hangos környezetben. Előfeltétel az iOS 14.3 vagy újabb, valamint az AirPods, az AirPods Pro, a PowerBeats Pro vagy a Beats Fit Pro használata.

Háttérzaj : Sajnos, ha tinnitus alatt áll, akkor az AirPods segítségével átfedheti a bosszantó zajokat. Például az eső vagy a zaj kiválasztható az iPhone beállításaiban a „Háttér zajok” szakaszban, hogy kompenzálja a tinnitusot. A vezérlési lehetőség hozzáadható a vezérlő központhoz a gyors hozzáférés érdekében.

Zaj -elnyomás és átláthatósági mód : Airpods Pro és AirPods Max tartalmazza a külső zajok zajcsökkentésének lehetőségét. Ehhez semlegesítse a nemkívánatos háttérzajt befelé és kifelé. Ezenkívül lehetséges, hogy az átlátszási módra váltson, amelyben a hangkörnyezetet a fejhallgató ellenére teljesen érzékelik. A változás közvetlenül a fejhallgatóval vagy az iPhone, iPad, Apple Watch vagy Mac segítségével valósítható meg, valamint a vezérlőközponton keresztül is vezérelhető.

AirPods mint hallókészülékek: Előnyök és hátrányok

Az AirPodok, mint hallókészülékek előnyei az optikai szempontokra vonatkoznak, mivel a modern, népszerű kialakítás elősegítheti a stigmata bomlását a hallókészülékekhez képest. Különösen a fiatal hallókészülék -viselői hajlandóak az Airpod -ot viselni a hagyományos hallókészülékek helyett. Másrészt a zajcsökkentés pozitív, amely hozzájárulhat a hangos környezeti zaj elleni hallásvédelemhez.

A meghallgatási intézkedések ellenére az Apple nem népszerűsíti az AirPod -ot hallókészülék -csere, mivel a fejhallgató nem orvosi termékek. Nem értelmezik őket hosszú távú használatra, és nem lehet pontosabban a hallás -támogatáshoz. A viszonylag rövid akkumulátor élettartama körülbelül 4,5 óra, nem elegendő a hallókészülék teljes igényéhez. A standard forma a fülhez való egyéni beállítás nélkül kényelmi korlátozásokhoz vezet, és tovább korlátozza a szolgáltatási élettartamot. Akusztikai szempontból az is problematikus, hogy a hallási profilt mindkét fülnél elfogadják, és hogy a hallgatási beállításokban csak néhány egyoldalú változás lehet konkrét. A Auditory Insights tanulmánya szerint a magas frekvenciák nem ugyanolyan mértékben emelkednek, mint a hagyományos hallókészülékeknél, de az alacsony frekvenciák túl intenzíven növekednek.

Következtetés: AirPods helyettesíti a nem -mediális hallókészülékeket

A következtetés egyértelműen elmondható: az AirPods nem hallókészülékek, és teljes mértékben nem helyettesíthetik az orvosi termékeket. Mivel a hallási problémák többsége a magas frekvenciájú területen fordul elő, a megerősítés hiánya ezen a területen különösen problematikus. Ezenkívül az erősebb hallásvesztést nem lehet kezelni az elsősorban előállított zenei hallgatással. Enyhe halláscsökkentés esetén az AirPodok továbbra is megkönnyíthetik a mindennapokat, de a korlátozott kényelem és az akkumulátorfarm a mindennapi hallókészülékként való felhasználás ellen szól. A háttérzaj -funkció viszont különösen pozitívan hangsúlyozható, amelyet célzott módon lehet felhasználni a fülzúgás kompenzálására.

Az Apple meghallgatási támogatási intézkedései

Még akkor is, ha az AirPodok nem jelentik a hallókészülékek egyenértékű cseréjét, az Apple lenyűgöző a hallás támogatásakor! A iPhone készítésével az Apple eszközök közvetlen streamingje a kiválasztott hallókészülékeken keresztül. A hallássérültek számára a sok működési segédeszközben is megfigyelhető a súlyos és süket emberek támogatására. Ilyen módon az érzékszervi információk vagy a Siri rendelkezésre állása íráson keresztül és a jelnyelv észlelése a FaceTime -ben segít az eszközök használatában. További intézkedéseket találhat, amelyeket a gyártó segítségre kínál.