Analoge Hörgeräte | MySecondEar

analóg hallókészülékek

A

analóg hallókészülékek egyfajta hallókészülék, amelyet a halláskárosodásban vagy hallásvesztésben szenvedő emberek hallásának javítására használnak. Úgy működnek, hogy megerősítik a kültéri forrásokból, például az emberek vagy az ember körüli zajokból kiszűrő hanghullámok.

A

analóg hallókészülékek olyan mikrofonból állnak, amely elnyeli a hanghullámokat, egy erősítőt, amely megerősíti a hangot, és egy hangszórót, amely újra a megerősített hangot tölti. Általában a fül mögött viselik őket, és egy átlátszó csőhöz kapcsolódnak, amely a fülcsatornához vezet, és a hangot közvetlenül a belső fülbe irányítja.

Az analóg hallókészülékek egyik fő jellemzője, hogy állíthatók. Ez azt jelenti, hogy minden fülhöz és bármilyen halláskárosodáshoz külön -külön beállítható a lehető legjobb hallás elérése érdekében. Ezeket a beállításokat egy hallókészülék -akusztikus készítheti, aki a hallókészüléket különböző szűrők és frekvenciák beállításával állítja be.

Az analóg hallókészülékek másik jellemzője, hogy általában könnyebben javíthatók. Kevesebb funkcióval rendelkeznek, ami megkönnyíti néhány ember számára történő használatát.

Vannak azonban az analóg hallókészülékek néhány hátránya is. Az egyik az, hogy nem olyan jók a különböző hangszintek feldolgozására, mint a digitális hallókészülékek esetében. Ez ahhoz vezethet, hogy a hangos környezetben kevésbé hatékonyak, és nehezen értik meg a közelben lévő csendes beszélgetéseket vagy zajt.

Az analóg hallókészülékek másik hátránya, hogy nem olyan jók a háttérzaj elnyomására, mint a digitális hallókészülékek esetében. Ez ahhoz vezethet, hogy a hangos környezetben kevésbé hatékonyak, és nehezen értik meg a közelben lévő csendes beszélgetéseket vagy zajt.

Az analóg hallókészülékek másik hátránya, hogy általában kevésbé kényelmesek, mint a digitális hallókészülékek. Nagyobbak és nehezebbek, és néhány ember számára kényelmetlen lehet. Az analóg hallókészülékek akkumulátorának élettartama általában rövidebb, mint a digitális hallókészülékekkel.

Fontos, hogy minden olyan személyt, aki fontolóra veszi a hallókészülék vásárlását, egy hallókészülék -akusztikus tanácsot ad arra, hogy megtudja, melyik hallókészülék a legjobb az egyéni igényeihez. A hallókészülék -akusztikus pontosan felmérheti egy személy halláskárosodását és igényeit, és azt javasolhatja, hogy melyik hallókészülék a legjobb az Ön számára. Ez biztosíthatja, hogy a személy megkapja az Ön igényeinek legmegfelelőbb hallókészüléket, és segíti a hallás javítását.