Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Apple hallókészülékek

Az

Apple egy jól ismert technológiai vállalat, amely okostelefonok, számítógépek és más elektronikai eszközök mellett az AirPods -ot is kínálja. Az Apple "AirPods Pro" vezeték nélküli fülhallgató, amelyet a Bluetooth-on keresztül lehet csatlakoztatni az iPhone-hoz vagy más Apple eszközökhöz. Többek között az AirPods Pro olyan beállításokat kínál, amelyek a klasszikus hallókészülékekből is ismertek. De vajon az Apple valóban belép a hallókészülék piacára, és helyettesíti az Apple AirPods orvosi hallókészülékeit? Ebben a cikkben akarunk válaszolni erre a kérdésre.

Az Apple fejhallgató egyik különleges jellemzője a tervezés. Kicsi és kompakt, és kényelmesen hordhatók a fülbe. Ezek szintén víz -rezisztensek, és ezért a sport vagy más tevékenységek során szabadban is kopottak.

Az Apple fejhallgató kiváló hangminőséget is kínál. Aktív zajcsökkentéssel rendelkeznek, a háttérzaj minimalizálta és javította a zene hangját és más audio -tartalmát. Ezenkívül lehetőséget kínálnak a hang adaptálására és a felhasználó egyedi preferenciáinak adaptálására is.

Az Apple fejhallgató szintén nagyon kényelmes használni. Egyszerűen vezérelhető a hanggal vagy a fejhallgató működési kulcsán keresztül. Van egy integrált hangvezérlésük is, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hívásokat kezdeményezzen, zenét vezéreljen vagy üzeneteket küldjön az iPhone megérintése nélkül.

Az AirPods hallókészülékként történő használata

Az AirPods használatának beállításai igazíthatók az egyéni hallási teljesítményhez, hogy személyre szabott hallgatási élményt teremtsenek. A konfigurációhoz egy előre létrehozott audiogram beépíthető az Apple Health alkalmazásába. Az AirPods beállításait ezután az audiogramban rögzített igényekhez igazítják.

Cserélje ki az AirPod orvosi hallókészülékeit?

Most a kérdés még mindig az, hogy az Apple Airpods orvosi hallókészülékeket kérje?

A következtetés egyértelműen elmondható: az AirPods nem hallókészülékek, és nem helyettesíthetik az orvosi termékeket. Mivel a hallási problémák többsége a magas frekvenciájú területen fordul elő, a megerősítés hiánya ezen a területen különösen problematikus. Ezenkívül a nehezebb hallásveszteségeket nem lehet kezelni a fejhallgatóval, amelyet elsősorban zenét hallgatnak.

Enyhe halláskárosodás esetén az AirPodok megkönnyebbülhetnek a mindennapi életben, ám a korlátozott kényelem és az akkumulátor élettartama a mindennapi hallgató felhasználásával beszél. A háttérzaj -funkció azonban, amely felhasználható a fülzúgás kompenzálására, különösen pozitív