Bose Hörgeräte - SoundControl OTC Hörgeräte | MySecondEar

Bose hallókészülékek - SoundControl OTC hallókészülékek

A

Bose hallókészülékeket kínál a SoundControl márkája alatt. Bárki, aki meglepte: Jabra már bebizonyította, hogy a fejhallgató és a hallókészülék -technológia ilyen kapcsolatai nyilvánvalóak. A Jabra a GN anyavállalathoz tartozik, amely szintén a Resound hallókészülékeket árusít. De vissza a Bose -hoz: A gyártó szerint a SoundControl hallókészülékek az első hallókészülékek, amelyeket az Egyesült Államok Élelmezési és Gyógyszerügynöksége (FDA) hagyott jóvá a fogyasztók számára nyújtott közvetlen értékesítésre.

Az új, hangvezérelt szíveket felnőttek számára tervezték, amelyek könnyű és közepes hallásvesztéssel járnak. A Bose Hear App -rel kapcsolatban a felhasználók külön -külön beállíthatják, programozhatják és vezérelhetik a hallókészüléket. Legalább a gyártó azt állítja, hogy a klinikailag kipróbált és tesztelt eredmények megfelelnek az audiológusok eszközeinek minőségének - orvos meglátogatása, hallásvizsgálat vagy recept látogatása nélkül. A Bose szerint a felhasználók maguk készíthetik a beállításokat valós időben és valós környezetben, anélkül, hogy orvosi szakértőkkel konzultálnának.

Bose szerint a SoundControl hallókészülékek lényegesen kevesebbet fizetnek, mint a legtöbb hagyományos hallókészülék. Aki most már kifejlesztett maguknak vagy a kapcsolódó érdeklődésnek: a piaci bevezetés jelenleg az USA -ra korlátozódik. A hallókészülékek használatához a Bose Hear alkalmazásra is szüksége van. Ez semmit sem fizet, és az USA -ban a hallókészülékek 849,95 dollárért érhetők el. Május 18 -tól öt államban lesznek elérhetők az Egyesült Államokban: Massachusetts, Montana, Észak -Karolina, Dél -Karolina és Texas. A Bose azonban hamarosan az egész ország működtetését tervezi.

A Bose szerint a hallókészülékek alkalmazáson keresztüli beállítása az alkalmazáson keresztül csak kb. 30 percet vesz igénybe. Ennek ellenére több száz lehetőség van a finomságra -mondta. Például lehetséges a csendes környezeti zaj szelektív növelése, a magasságok és a basszusok is beállíthatók. Hívásakor is megerősíthető a hang elölről - ahol a hívó általában marad.

A Bose SoundControl hallókészülékek kézbesítésének terjedelme három különféle füldugót is tartalmaz a kényelem nagyobb viselése érdekében. A kis hallókészülékek 3 gramm súlyúak, és két mikrofont és egy hangszórót tartalmaznak. Egy akkumulátor töltésével körülbelül négy napot kell használni, napi 14 órás élettartammal. A kötetvezérlés is szerepel az esetben, ha az alkalmazás nem vonzza. A hallókészülékek szintén vízállóak, és egy tokkal szállítják. A Bose SoundControl hallókészülékek kompatibilisek mind az Apple iOS -val, mind az Android -tal. A Bluetooth -on keresztül kapcsolódnak az okostelefonokhoz. Az Egyesült Államokban az egészségbiztosító társaságok is jóváhagyják őket.

bose visszavonul a hallókészülék piacáról

A Bose Company visszavonul a hallókészülék piacáról. A "Hallás Health & Amp; Technológiai Matter" portál egy cikkre utal a "Boston Globe" újságban, 2022. május 3 -tól. Ennek megfelelően hónapok óta vannak pletykák az amerikai hallókészülék -iparban, amely szerint a Bose hallókészülék -osztálya vagy bezárja, vagy megváltoztatja üzleti stratégiáját. Mint most már ismert, a társaság feloszlatta egészségügyi osztályát, miután a februári üzleti stratégiájának független felülvizsgálata volt, és kiadta a munkavállalókat.

A társaság SoundControl hallókészülékei kevesebb mint egy év volt a piacon. A médiajelentések szerint a Bose üzlete rosszul megy. A teljes forgalom állítólag csaknem egymilliárd dollárral csökkent 2019 -ről 2021 -re. A társaságnak az elmúlt években 2000 alkalmazottat kellett elbocsátania, és több mint 100 speciális üzletet zárt. A Bose most a Consumer Electronics alapvető tartományára akar koncentrálni.