Dänische Hörgeräte & Hersteller | MySecondEar

dán hallókészülékek & amp; Gyártó

A

Dánia fejlett technológiájáról és innovációjáról ismert számos területen, ideértve a hallókészülékek területén is. A dán hallókészülék -gyártók az iparág vezetői, és különféle magas színvonalú és technikailag fejlett hallókészülékeket kínálnak.

Az egyik leghíresebb dán hallókészülék -gyártó az Oticon. A társaságot 1904 -ben alapították, és azóta a hallókészülékek egyik vezető szolgáltatójává vált. Az Oticon hallókészülékek széles skáláját kínálja minden korosztályú és különféle hallási igényű emberek számára. Ez magában foglalja a könnyű vagy súlyos halláskárosodás hallókészülékeit, a közvetlen nyelvi megerősítéssel rendelkező hallókészülékeket a jobb kommunikáció érdekében a hangos környezetben, sőt a kisgyermekek hallókészülékei is.

Egy másik ismert dán hallókészülék -gyártó a WIGEX. A társaságot 1956 -ban alapították, és most az egyik legnagyobb hallókészülék -gyártó. A WideX különféle hallókészülékeket kínál, és innovatív technológiáiról is ismert.

Resound is, amely a GN társaságok csoportjához tartozik, annak székhelye Dániában. A társaságot 1943 -ban Dániában alapították, és most világszerte a hallókészülékek vezető szolgáltatója. A Resound különféle hallókészülékeket kínál a különféle hallási igényekkel rendelkező emberek számára.

Dániában számos neves hallókészülék -gyártó található, amelyek magas színvonalú és technikailag fejlett hallókészülékeket kínálnak. A dán hallókészülék -gyártók, mint például az Oticon, a WideX és a Resound, világszerte vezetők az iparágban, és széles körű hallókészüléket kínálnak minden korosztályú emberek számára, és különféle hallási igényekkel rendelkeznek. Ez magában foglalja a könnyű vagy súlyos halláskárosodások hallókészülékeit, a magas szintű halláscsökkenési hallókészülékeket és a gyermekek hallókészülékeit.