Hansaton App: Hansaton Stream Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

Hansaton alkalmazás: Hansaton Stream hallássegély alkalmazás (iPhone & Android kompatibilitás)

Letöltés

alkalmazás az App Store-ban: > https: //apps.apple.com/

Letöltés

alkalmazás a Google Play Áruházból: https://play.google.com/

A Hansaton stream alkalmazás olyan alkalmazás, amelyet kifejezetten a Hansaton hallókészülékeket használó emberek számára fejlesztettek ki. Ezzel az alkalmazással a felhasználók az okostelefonjukon könnyen és kényelmesen kezelhetik hallókészülékeiket.

A Hansaton Stream alkalmazás egyik legfontosabb jellemzője a hallókészülékek hangerejének és hangbeállításainak megváltoztatásának lehetősége. Ez különösen akkor hasznos lehet, ha különböző környezetben van, és a hangerőt szeretné adaptálni a lehető legjobb hallási teljesítmény eléréséhez.

Ezenkívül a Hansaton Stream alkalmazás hozzáférést kínál különféle hangprogramokhoz is, amelyeket kifejezetten bizonyos hallási helyzetekre fejlesztettek ki. Például a felhasználók választhatnak olyan hangprogramot, amely alkalmas zenehallgatásra, vagy más, amelyet hangos környezetben történő hallgatáshoz optimalizáltak.

A Hansaton Stream alkalmazás másik hasznos jellemzője a hallókészülékek akkumulátor szintjének megfigyelésének és megvalósításának lehetősége. Ilyen módon a felhasználók gondoskodhatnak arról, hogy hallókészülékeiket mindig felszámítsák, és arra gondolnak, hogy megfelelő időben töltsék őket, mielőtt az akkumulátor üres lenne.

Összességében a Hansaton Stream alkalmazás számos hasznos funkciót kínál, amelyek elősegítik a hallókészülék -használók számára a hallókészülékek egyszerű és kényelmes kezelését és irányítását. Ingyenesen elérhető iOS és Android készülékekhez, és letölthető az App Store -ból vagy a Google Play Store -ból.

Hansaton Connect / Pairing Hallókészülékek

  1. Érintse meg a beállításokat
  2. A készülék kezdőképernyőjén
  3. Érintse meg a Bluetooth szimbólumot a Beállítások menüben.
  4. Érintse meg a csúszkát a Bluetooth aktiválásához.
  5. Nyissa ki az akkumulátor rekeszét 5 másodpercig, majd zárja be újra, vagy kapcsolja be a hallókészülékeket és vissza, amikor újratölthető hallókészülékekkel rendelkezik.
  6. Néhány másodperc múlva a hallókészülék neve megjelenik a rendelkezésre álló eszközök listájában.
  7. Válassza ki a hallókészüléket az aktivált Bluetooth készülékek listájából.
  8. A hallókészülék jel hangja megerősíti a sikeres párosítást.
  9. Hansaton kompatibilitása

    hallókészülék kompatibilitása

    A Hansaton stream alkalmazás csak a Bluetooth Connection segítségével való hallókészülékkel kompatibilis

    • Sound Stratos
    • Jazz Stratos
    • Beat Stratos
    • Sound XC Pro
    • Jazz XC Pro
    • jam xc pro

    Egyes funkciók eszköz -specifikus.

    a fülben olyan modellek, amelyeknek nincs 2,4 GHz -es vezeték nélküli funkciója.

    okostelefon -kompatibilitás

    A Hansaton Stream alkalmazás használható a Bluetooth alacsony energiájú (BT-LE) -képezhető okostelefonokon, iOS-val a 14.0 verzióból.

    A Hansaton Stream alkalmazás használható a GMS-en (Google Mobile Services) -nel tanúsított Android készülékeken, amelyek a Bluetooth 4.2 és az Android OS 7.0 vagy újabb felhasználás.