Hörakustik Meister: Meisterprüfung, Meisterschule & Meisterkurs

Hallás Akusztika Mester: Mestervizsgálat, mesteriskola & amp; Mester tanfolyam

A hallásmester olyan szakember, aki a hallókészülékek és más akusztikus segédeszközök adaptálására szakosodott. Ön járt egy mesteriskolában, és sikeresen átadta a mestervizsgálatot.

A Mesteriskola egy képzés az akusztikusok meghallgatására, akik már befejezték a képzést és néhány éves szakmai tapasztalatot. A mesteriskolában a résztvevők mindent megtanulnak, amit érdemes megismerni a különféle hallókészülékekről és azok alkalmazásáról, valamint a mester szakma üzleti és jogi szempontjairól is. A mesteriskola általában körülbelül egy évig tart, és a mestervizsgával ér véget.

A mestervizsgálat egy írásbeli és szóbeli vizsgálat, amelyet a Kézműves Kamara végez. Ez a hallásgondozási szakemberek készségeinek és ismereteinek ellenőrzésére, valamint annak biztosítására szolgál, hogy megfeleljenek a mester szakma követelményeinek.

A sikeresen tárolt fővizsgálat után a hallásgátló mester megtalálta a saját Heaka -Facustics Company -t, vagy vezetői pozícióban dolgozik egy meglévő társaságban. Ön képes adaptálni és javítani a hallókészülékeket, de tanácsot ad az ügyfeleknek, és segíthet a megfelelő hallókészülékek kiválasztásában.

Összességében a hallgatási bajnok fontos szakember, aki segít a hallásproblémákkal küzdő embereknek, és így javítja életminőségüket.