Hörberatung & Hörgeräte Beratung | MySecondEar

Ha gyanítja a halláscsökkentést, vagy már biztosan szüksége van hallókészülékre, akkor mindenképpen szakmai hallási tanácsot kell használnia. A különféle hallókészülék -piacon a különféle tervek, funkciók és minták tömege azonban panaszkodhat a kiválasztási folyamaton. Mivel nem csak a technikailag és az optikailag kívánt tulajdonságok kérdése merül fel, hanem az árak és egészségbiztosítási támogatások .

is.

Ennek ellenére - vagy akár bonyolultsága miatt is - a kiválasztási folyamat a legnagyobb jelentőséggel bír, mivel a megfelelő hallókészülék hatalmas hatással lehet a társadalmi és szakmai részvételre, valamint a életminőségére - Ugyanakkor gyakran bonyolultabb, mint a várt, hogy meghatározzák saját igényeit. A professzionális hallgatási tanácsadás a kezdetektől kezdve a szükséglet -elemzés, a kiválasztás, a próba hordozás és az adaptáció során kíséri Önt, hogy felépítse a struktúrát és az áttekintést a hallókészülékek távoli világában. Tehát bármikor megtudhatja a Specialist Hands -ben, hogy támogathatja az új hallásminőség felé vezető úton.

Most kapcsolattartó & gt;

A hallókészülék kiválasztása ugyanolyan egyéni, mint önmagad!

A hallásigénye ugyanolyan egyedi, mint az ujjlenyomat. Az olyan személyes tényezők, mint a társadalmi integráció, a műszaki igény, az optikai preferenciák és a halláskárosodás mértéke, döntő szerepet játszanak a kiválasztási folyamatban. Ezért elengedhetetlen a individualitás a hallás -tanácsban A hallókészülék kiválasztásához! Csak akkor, ha személyes igényei és vágyai elszámoltathatók, a hallókészülékek optimálisan végezhetik el munkáját. A szakmai szakértelemmel és az interperszonális érzékenységgel a hallási tanácsadó minden tényezőt fontolóra veszi annak érdekében, hogy megcélzott és személyesen tanácsot adjon nekik

hallási tanácsok & amp; A hallókészülékek tanácsadása a hallókészülék kiválasztásának alapjaként

A hallási tanácsok első lépésében minden a hallási igények, a halláshelyzet és a fent leírt individualitás biztosítására irányuló elvárásai körül forog. Ebből a célból rögzítik a hallgatási környezetét : Gyakran maradsz hangos környezetben? Sok sportot csinálsz? Hogyan tervezik a szakmai és társadalmi integrációját? Személyes elvárások Azt is megkérdezik: mely területeken a hallókészülék különösen fontos az Ön számára? Azt tervezi, hogy zenét hallgatsz vele? Az információk alapján létrejön a egyedi hallásprofilja , amely a további hallási tanácsok alapja.

A helyszínen a hallgatást és a nyelvteszteket a halláselemzés részeként végezzük részeként, és beillesztik a tanácsot, így a hallási igényekhez igazított ellátás is van. További szempontból a fülének anatómiája olyan kritériumot képez, amelyet meg kell figyelni a kiválasztási folyamatban. Ha kiterjedt hallási profilját hozza létre, akkor a hallgatási tanácsadó azt javasolja, hogy az Ön igényei, igényei és árai. Végül természetesen te vagy a kiválasztott test, amely eldönti, hogy melyik eszközt szeretne tesztelni a próbafázisban.

Most kapcsolattartó & gt;

Hogyan lehet látni a jó hallgatási tanácsokat?

A

hallási tanácsok önmagukban nem garantálják a megfelelő hallókészülékek kiválasztását. Inkább a hallási tanácsadó technikai és interperszonális tulajdonságai függnek. A következő tulajdonságokat egy jó hallgatási tanácsadó jellemzi:

  • Átfogó Szakmai kompetencia
  • interperszonális empátia
  • Őszinteség és átláthatóság az ár- és modell ötletekkel kapcsolatban

Ezen túlmenően elegendő időnek kell lennie a vizsgákhoz és a megbeszélésekhez, hogy végül elszámoltatható legyen a szükséges egyéniségért, és hogy megfelelő javaslatokat tegyenek a hallókészülék kiválasztására.

hallási tanácsok - Mi akkor?

Hallási tanácsok után a próbavállalat és az új hallókészülékek végső választása következik. Fontos, hogy a hallókészülékeket a lehető legnagyobb mértékben viseljük, hogy fokozatosan rögzítsék a kívánt hallás sikerét. Ha problémák, kérdések vagy hasonlóak merülnek fel, ne habozzon konzultálni a hallókészülék akusztikusával. Nem csak az akusztikus aggályok tisztázhatók, hanem a kozmetikai kívánságokat vagy a hordozórendszer javítását is megvitatják.

Most kapcsolattartó & gt;

Tanácsok a hallgatáson túl

Az Ön hallóképzője szintén kompetens veled a hallókészülékek kínálatán túl. A hallgatás, a hallókészülék kiegészítői, a fülzúgás, a hallásvédelem és a hallgatás kezelésének más témáiban a mindennapi életben is professzionálisan megszerezheti magát.

Hallási tanácsok a MySecandear -nál

A kiváló szakmai kompetencia, a professzionalizmus és az interperszonális érzékenység mellett a MySecandear ingyenes hallási tanácsadása elsősorban a rugalmasságuk és az átláthatóságuk révén meggyőzi. Az Ön előnyei velünk kezdődnek a konzultáció előtt: A YouTube -csatornánkon keresztül széles körben megtudhatja a hallgatás és a konkrét hallókészülékek, az Ön ingatlanjainak és árairól szóló összes témáról. Maga a tanácshoz választhatja, hogy telefonon használja a hallgatási konzultációt, hogy megmentse magát az utazás és az idő, és teljesen helyétől függetlenül. Alternatív megoldásként bármikor üdvözöljük Önt az egyik speciális üzletünkben.

A hagyományos hallás -akusztika legnagyobb különbsége azonban a teljes átláthatóság. A MySecandear lehetőséget kínál arra, hogy összehasonlítsa a árakat és funkciókat , hogy a legjobb hallási megoldást személyesen megtalálja. Az átlátszóság nem röviddel a vásárlás kezdete előtt kezdődik, hanem a kezdetektől kezdve velünk együtt. Ennek értelmében néhány hallókészülék közvetlenül kizárható az Ön által meghatározott árkeret miatt, és ésszerűen használhatja az idejét a ténylegesen szóban forgó mintához!

Most kapcsolattartó & gt;

Foglalja le a MySecandear hallási tanácsát

A professzionális, telefonos konzultáció kinevezése a myScondear-nál könnyen könyv itt Online. Miután telefonon folytatott konzultációt (030 31193965) vagy e -mailt ( hello@mysecondear.de ) vagy e -mail címen.