Hörgerät Rückkopplung - Hörgeräte pfeifen und piepen | MySecondEar

hallókészülék -visszajelzés - csövek és sípolás

A hallókészülék egy olyan eszköz, amely a halláskárosodásban szenvedő embereknek a hanghullámok megerősítésével és az elektromos jelekké történő átalakítás segítségével, amelyet a fül érzékelhet.

Midoub (síp, sípoló) akkor merül fel, amikor a hallókészülék hangszórója elkapja a megerősített hangot és megerősíti, ami kellemetlen síphoz vezet a felhasználó fülében. Ez előfordulhat bizonyos tevékenységekkel, például a fejhallgató hívásával vagy viselésével.

A hallókészülékek visszajelzéseinek elkerülésére különféle módok vannak. Az egyik lehetőség a digitális hallókészülékek használata, amelyek fejlett algoritmusokkal vannak felszerelve a visszajelzés felismerésére és megelőzésére. Egy másik lehetőség az, ha olyan hangtömlő -rendszereket használ, amelyek a hangot közvetlenül a fülbe vezetik, ahelyett, hogy a hangszórón keresztül megerősítenék.

Fontos megjegyezni, hogy a hallókészülékekben a visszajelzés gyakori probléma, és fontos, hogy az eszközt rendszeresen ellenőrizze a hallóipari szakember, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően van -e beállítva, és megfelelően működik.

Összességében a visszajelzés fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni a hallókészülékek használatakor, de a fejlett technológiáknak köszönhetően sokféle módon lehet elkerülni ezt a problémát, és lehetővé teszi a jobb hallgatási élményt.