Alte Hörgeräte & Hörgerätebatterien entsorgen | MySecondEar

régi hallókészülékek & amp; A hallókészülék akkumulátorok ártalmatlanítása

A

hallókészülékek fontos eszközök, amelyek sok embernek segítik a hallás gyengeségének orvoslását vagy javítását. Ugyanakkor ezek olyan elektronikus eszközök is, amelyeket élettartamuk vége után megfelelően meg kell ártalmatlanítani. Ebben a cikkben áttekintjük a hallókészülékek és a hallókészülék akkumulátorok ártalmatlanítását, és milyen lehetőségek vannak.

Mindenekelőtt fontos megjegyezni, hogy a hallókészülékeket és a hallókészülékek elemeit nem szabad egyszerűen a kukába ártalmatlanítani. Olyan potenciálisan káros anyagokat tartalmaznak, amelyeket a -nak megfelelően újrahasznosítani kell a környezet védelme és az erőforrások védelme érdekében. A modernabb cink-levegő akkumulátorokat nem tekintik veszélyesnek, ám ennek ellenére nem szánták a háztartási hulladékok ártalmatlanítását.

A hallókészülékek ártalmatlanításának módja a visszatérés a gyártóhoz vagy a kereskedő. Számos vállalat programot hozott létre a régi hallókészülékek visszavonására és azok adományozására, vagy megfelelő újrahasznosításra. Ha visszatér a hallókészülékekhez, ellenőrizze, hogy minden akkumulátort eltávolítson, és hogy biztonságos szállítóedényben küldje el.

Egy másik lehetőség a hallókészülékek kézbesítése az elektronika gyűjtési pontján . Számos önkormányzatban vagy szupermarketben vannak speciális gyűjtési pontok, ahol a régi elektronikus eszközök, beleértve a hallókészülékeket is átadhatják. Ezek a gyűjtési pontok biztosítják, hogy az eszközöket helyesen újrahasznosítsák.

Vannak szervezetek is, amelyek a hallókészülékek gyűjteményének és újrahasznosításának szentelnek magukat. Erre példa a Hear Now , egy olyan szervezet, amely régi hallókészülékeket gyűjt és megbocsát a rászorulóknak, akik nem engedhetik meg maguknak a drága új eszközöket.

Összefoglalva:

A

hallókészülékek és hallókészülék -akkumulátorok megfelelően segítik a környezet védelmét és a környezet védelmét. A régi hallókészülékek ártalmatlanításának számos módja van, például a gyártóhoz vagy a kereskedőhöz való visszatéréshez, az elektronika beszedési pontján történő szállításhoz vagy egy olyan szervezet számára, amely a hallókészülékek gyűjtésére és újrahasznosítására szolgál. Győződjön meg arról, hogy az összes akkumulátort eltávolítják, és a hallókészülékeket biztonságosan csomagolják, mielőtt ártalmatlanítanák őket.