CIC Hörgeräte: Was sind CIC Hörgeräte? | MySecondEar

CIC hallókészülékek: Mik a CIC hallókészülékek?

A

CIC hallókészülékeket külön -külön gyártják a tökéletes illeszkedés biztosítása érdekében. Ezek egy házból állnak, amelyet a fülcsatornába helyeznek be, valamint egy hangszórót, amely közvetlenül a dobhártya elé helyezkedik el. A hallókészülékeket úgy állítják elő, hogy a hangot kívülről felszívják, és közvetlenül a dobhallás javítása érdekében továbbítsák.

A

CIC hallókészülékek számos előnyt kínálnak a nagyobb hallókészülékekkel szemben. Például kevésbé láthatóak, ami vonzóbbá teszi őket sok ember számára, akik zavartnak érzik magukat a látható hallókészülékek miatt. Ezenkívül általában kisebbek és könnyebbek, mint a nagyobb hallókészülékek, ami azt jelenti, hogy sokkal kényelmesebben viselhetők.

Van azonban néhány hátrány a CIC hallókészülékek használatakor. Mivel mélyen ülnek a fülcsatornába, néha nehezebb lehet eltávolítani és tisztítani. A művelet néhány felhasználó számára is nehezebb lehet, mivel általában kisebb működési gombokkal rendelkeznek.

A CIC hallókészülékei általánosságban jó választás azoknak az embereknek, akik kicsi, észrevétlen megoldást keresnek hallásproblémáikra. Jó teljesítményt nyújtanak, és általában kényelmesek. Ezeket azonban gondosan ki kell választani és módosítani, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tökéletesen illeszkedjenek és megfeleljenek a felhasználó igényeinek.