Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

Hallókészülékek és hallókészülék -gyártók Németországból

A német hallókészülékek a német halláskousztikus ipar fontos részét képezik, és minőségük és technológiájuk miatt jó hírnevet szereztek az utóbbi években. Németországban vannak hallókészülék -gyártók, amelyek innovatív és hatalmas eszközöket állítanak elő a hallókészülék -viselői igényeinek kielégítésére.

Az egyik leghíresebb német hallókészülék -gyártó a Siemens. A társaság a Heal Nepust ipar egyik úttörője, és széles körű hallókészülékeket kínál, amelyek adaptálhatók a különféle halláskárosodáshoz és fokhoz. A Siemens hallókészülékek különösen ismertek magas hangminőségükről és intuitív működéséről. 2015 -ben a Siemens hallókészülékeket eladták a Sivantos csoportnak. A technológiát azonban ma is alkalmazzák a Signia hallókészülékekkel.

Egy jól ismert hallókészülék -gyártó, a németországi is audio szolgáltatás. A társaság központja Löhne -ben található, most a társaság több mint 40 éve létezik. A társaság által eladott hallókészülékek a világ több mint 30 országában érhetők el. Horst Peter Kühne akusztikus és a halló rendszerek szakembere. Az 1970 -es évek végén alapította a cégét, amelyet ma audio szolgáltatásnak neveznek. Az audio szolgáltatást alapította, miután sok érdekes tényt megtanult az Amerikában az előnyös hallókészülékekről, amelyeket közvetlenül a fülbe helyeztek. Aztán visszatért Németországba, és megalapította az audio szolgáltató társaságot. Ezért a társaságban az egyik a „fülkészülékek” -re szakosodott a fülek számára.

A Bernafon Company szintén érdemes. A székhelye Svájcban van, de a gyár a Berlin -i Bernafonból származó hallókészülékek számára. A Demant Holding részét képező társaság hallókészülékeket kínál minden halláskárosodáshoz és fokhoz, és nagy jelentőséget tulajdonít az innovatív technológiák fejlesztésének. A Bernafon hallókészülékek különösen ismertek kvalitatív és filigrán építésükről.

Összefoglalva, elmondható, hogy Németországban a különféle hallókészülék -gyártókkal rendelkezik, amelyek nagy minőségű eszközöket gyártanak. Ezek a gyártók hallókészülékeket kínálnak minden halláskárosodáshoz és fokhoz, és folyamatosan új technológiákat fejlesztenek ki a hallókészülék -hordozók életminőségének javítása érdekében. A legjobban ismert német hallókészülék -gyártók közül néhány a Siemens és az audio szolgáltatás. Mindannyian jó hírnevet szereztek minőségükkel és technológiájukkal, és segítenek Németországnak a hallás -akusztikus iparág fontos helyszínévé válni.