Hörgeräte selbst einstellen: Lautstärke, Hörprogramme, App
Állítsa be a

hallókészülékeket: kötet, hallásprogramok, app

A

hallókészülékek kis elektronikus eszközök, amelyek segítenek a hallási problémákkal küzdő embereknek. Ha hallókészüléket visel, akkor fontos, hogy azt helyesen állítsa be, hogy a lehető legjobb hallgatási élmény legyen. Íme néhány tipp és információ a hallókészülékek beállításáról.

Hallókészülékek készlete

A hallókészülék mennyisége szükség szerint beállítható. Ha nehezen tudja megérteni a beszélgetéseket hangos környezetben, akkor hasznos lehet a hangerő növelése. Ha azonban problémái vannak a csendes zajok vagy hangok megértésében, akkor sokkal értelmesebb lehet a hangerő csökkentése. A kötet vagy manuálisan beállítható a hallókészüléken lévő vezérlőn, vagy az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül.

Állítsa be a hallókészülékeket

Bizonyos esetekben beállíthatja saját hallókészülékét a kötet és az egyéb beállítások beállításával. Ez különösen akkor hasznos, ha különböző környezetben van, és ennek megfelelően szeretné adaptálni a beállításokat. Minden hallókészülék különféle hallási programokat kínál. Különböző programok léteznek, mint például étterem, TV, zene, csendes környezet stb.

Állítsa be a hallókészülékeket az alkalmazáson keresztül

Néhány hallókészüléknek van egy olyan alkalmazása is, amely felhasználhatja az okostelefon beállításainak kényelmére. Az alkalmazás lehetővé teszi a hangerő, a hang és az egyéb beállítások adaptálását anélkül, hogy a hallókészüléket manuálisan be kellene állítania. Ez különösen akkor hasznos lehet, ha hangos környezetben van, és gyorsan meg akarja változtatni a beállításokat anélkül, hogy el kellene távolítania a hallókészüléket.

hallókészülékek adaptációja

A távolról történő adaptáció először sok hallókészülék -viselő számára elképzelhetetlennek tűnik. Félnek a kvalitatív hátrányok vagy a műszaki ismeretek szükségességétől. Éppen ellenkezőleg: A digitális távirányítás technikailag egyenértékű, csak okostelefonjának alapvető kezelését igényli, és egész sor előnyt kínál a helyszínen történő adaptációhoz képest: Állítsa be hallókészülékeit valódi, mindennapi hallási helyzetekben és környezetben. Ez növeli az adaptáció sikerének valószínűségét.

Összességében fontos, hogy a hallókészülék helyesen van beállítva, hogy a lehető legjobb hallgatási élmény legyen. Függetlenül attól, hogy a beállításokat manuálisan hajtja végre, vagy egy alkalmazáson keresztül változtat, a hallókészülékek egyéni igényeihez való hozzáigazításának számos módja van. Ha nehezen tudja beállítani a hallókészüléket, vagy megszokja a hallókészülék hallgatását, vegye fel a kapcsolatot a hallókészülék akusztikusával, aki segíthet a hallókészülék megállításában, és megszokja a hallókészülék hallgatását.