Hörgeräte Filter wechseln - Anleitung & Tipps

Ha hosszú ideig szeretné megőrizni a hallókészüléket, akkor óvatosnak kell lennie. Ennek a gondozásnak a része a cerumen szűrő rendszeres változása. Mivel a hallókészülék a fülében és a fülén helyezkedik el, elkerülhetetlenül érintkezésbe kerül a Cerumennel. A cerumen szűrőt a hallókészülékek védelmére használják a szekrécióval szemben.

Miért olyan fontos a cerumen szűrő?

A fül úgy érzi, hogy a hallókészülék -hangszóró idegen testület, amelyet megpróbál eltávolítani a túlzott cerumen -termeléssel. Ezért a hallókészüléket viselő embereket gyakran érinti az erős fülviasz előállítása. Valójában a fül szekréciója nagyon káros az eszközökre - hozzájárulhat a hangszóró elzáródásához, az akkumulátorok szennyezéséhez vagy a technológia kárához. A cerumen szűrő akadályt hoz a fül és a hallókészülék között, hogy elkerülje a hallóberendezés ilyen károsodását.

Miért kell megtisztítani és meg kell változtatni a cerumen szűrőt?

A szűrő által összegyűjtött fülviasz a cerumen védelem székrekedéséhez vezet az idő múlásával. Ez a hallás korlátozását eredményezi. Tehát, ha meg akarja kapni a hallókészülék optimális hallási teljesítményét, akkor nem szabad megtennie az eszközök rendszeres tisztítása és a szűrő periódusos megváltoztatása nélkül.

Milyen gyakran kell megváltoztatni a cerumen szűrőt?

Az, hogy milyen gyakran kell bekövetkeznie a változásra, az egyéni cerumen -termeléstől függ. Ez nagyjából szükséges 4-8 hetente, de nagymértékben eltérő lehet. A hallókészülékek megfelelő idejének felismerése érdekében ellenőrizze a szűrők székrekedését rendszeres időközönként. A hallásminőség csökkentett mennyisége vagy elvesztése jelölheti a székrekedéseket, és felülvizsgálatot kaphat.

Megtisztíthatom a szűrőimet is, ahelyett, hogy megváltoztatnám?

Alapvetően lehetséges a szűrők tisztítása és a változás elkerülése, de ez nem ajánlott. Egyrészt nem minden szűrő alkalmas tisztításra. Felmerül a kérdés azt is, hogy az erőfeszítés érdemes -e az új szűrő árához képest. Azt is szem előtt kell tartani, hogy a cerumen szűrőket eldobható termékként állítják elő. Ezért a tisztítást el kell adományozni, és tényleges változást kell végrehajtani a hallásminőség biztosítása érdekében.

Változtassa meg a

cerumen szűrőt - így működik

A hallókészülék szűrője pontosan hogyan lehet megváltoztatni, attól függ, hogy milyen hallókészülék -típusú, és hogy esernyővel vagy kupolákkal van -e felszerelve. A változás befejezéséhez szükség van egy kis eszközre (hallókészülék eszközre), amelyet nem mindig tartoznak. Ha szükséges, ezt emellett meg kell szereznie. Megtalálhatja a szükséges anyagot itt .

A mini szerszám egyik oldalával kihúzhatja a régi szűrőt a hallókészülékről, használhatja az új szűrőt a másikkal. Hogyan lehet részletesen működni a cerumen védelem változása ebben a videó .

. Változtassa meg a

cerumen szűrő-lépésről lépésre történő utasításokat

  1. Vegyen ki egy új szűrőt a csomagolásból.
  2. Helyezze a rúdot az oldalával, amelynek egy kis horogja van a régi szűrőn.
  3. Távolítsa el a régi szűrőt.
  4. Forgassa el a rúdot 180 fokkal.
  5. Használja a szűrőt ezen az oldalon ugyanabban a nyílásban, ahonnan eltávolította a régi.