Hörgeräte-Hersteller und -marken: Preise & Erfahrungen

hallókészülék -gyártók és márkák: árak & amp; Tapasztalatok

hallókészülékek olyan kis eszközök, amelyek segítenek a halláskárosodásban szenvedő embereknek a jobb meghallgatáshoz. A hallókészülékek sokféle gyártója megtalálható a piacon. Ezért nehéz lehet kiválasztani az Ön igényeinek legjobban. Ebben a cikkben áttekintjük a legjobb hallókészülék-gyártókat, köztük a audio szolgáltatást , Bernafon Hansaton , éticon , philips hallókészülékek , phonak , ​​hangos , Signia , starkey , Unitron és Widex .

hallókészülék -gyártó

A hallókészülék -iparban van néhány nagy vállalati csoport, amelyek világszerte működnek, és különféle hallókészülékeket és szolgáltatásokat kínálnak. Ide tartoznak a sonova Holding AG, William Demant Holding, WS Audiológia, GN Store Nord és Starkey Hearing Technologies .

sonova tartás Ag

A

sonova egy svájci cég, amely több mint 50 éve dolgozik a hallókészülék ágazatában. A társaság hallókészülékek és megfelelő kiegészítők széles skáláját kínálja, és a világ minden tájáról hallókészülék -akusztikai és hallási központok hálózatát üzemelteti. A sonova Holding AG -hez kapcsolódó hallókészülék -bélyegek: phonak , Unitron , Hansaton .

William Demant Holding

William Demant Holding dán társaság, és világszerte az egyik legnagyobb hallókészülék -szolgáltató. A társaság a hallókészülékek előállítására szakosodott minden korcsoport számára. A holdingcsoport a következő hallókészülékeket tartalmazza: Eoticon , Bernafon , Philips hallókészülékek .

ws audiológia

ws audiológia - Dániában és Szingapúrban található székhelyű - a widx és sivantos egyesüléséből fakadtak. A társaság a hallókészülékek vezető szolgáltatója. Ezek a hallókészülék -bélyegek társulnak: signia , witex , audio szolgáltatás .

GN Store North

A

GN Store Nord egy dán cég, amely a hallókészülékek fejlesztésére és gyártására összpontosít a szakmai és személyes elkötelezettség érdekében. Ezek a hallókészülék -márkák a GN Store North -hoz tartoznak: ​​Resound , Inton, Beltone.

Starkey hallás technológiák

A

Starkey Hearing Technologies egy amerikai cég, amely több mint 50 éve dolgozik a hallókészülékek területén. A cég hallókészülékek és kiegészítők széles skáláját kínálja. Ezenkívül világszerte a hallókészülék -akusztika és a hallóközpontok hálózatát működteti. starkey A hallókészülék márka, amelyet a Starkey Hearing Technologies értékesít

hallókészülék -gyártó piaci részesedése

A Statista*szerint a globális piaci részesedés (2019 -től) a következőképpen oszlik meg:

  • Sonova: 31%
  • Demant: 30%
  • Sivantos / WideX: 19%
  • GN RESOUND: 15%
  • Starkey: 4%
  • Mások: 1%

Összességében ezek a vállalati csoportok különféle hallókészülékeket és szolgáltatásokat kínálnak, amelyek segítenek a halláskárosodásokban szenvedő embereknek aktív és önálló életben. Vezető szerepet játszanak a hallókészülék -iparban, mert elősegítik az emberek életminőségének javítását.

hallókészülék márkák

audio szolgáltatás

audio szolgáltatás egy német hallókészülék gyártója, akik több mint 70 éve működik. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különféle igényekhez és az árosztályokhoz. A közismert modellek: hangulat , ite/itc li li li. , quix , stilin .

Bernafon

Bernafon egy svájci hallókészülék -gyártó, aki több mint 70 éve működik. A társaság számos hallókészüléket fejlesztett ki a különféle igények és árosztályok számára. A közismert modellek: alfa , entra a , Zerena , viron , loox .

Hansaton

Hansaton egy német hallókészülék gyártója, akik több mint 50 éve működik. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különféle igényekhez és az árosztályokhoz. A közismert modellek: hang stratos , jazz stratos , Beat stratos .

Oticon

Az Eoticon hallókészülékek dán gyártója, akik több mint 100 éve üzleti tevékenységet folytatnak. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különféle igényekhez és az árosztályokhoz. A közismert modellek: tovább , jet , saját , cirkon , xte .

Philips hallókészülékek

philips hallókészülékek a világ vezető hallókészülék -gyártója. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különböző igényekhez és az árosztályokhoz. Ric "> HearLink Ric , HearLink IDO , HearLink hdo , HearLink Power hdo .

phonak

phonak egy hallókészülék svájci gyártója, aki több mint 70 éve működik. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különféle igényekhez és az árosztályokhoz. A közismert modellek: audeo lumity , audeo life , audeo fit , virto paradicsom , virto paradicsom titán , audeo paradicsom , Naida Paradise .

Reshound

​​Resound Hallókészülékek dán gyártója, akik több mint 70 éve működik. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különféle igényekhez és az árosztályokhoz. A közismert modellek: omnia , egyedi , One , kulcs , enzo q .

Signia

signia olyan hallókészülékek gyártója, akik több mint 100 éve üzleti tevékenységet folytatnak. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különféle igényekhez és az árosztályokhoz. A közismert modellek: styletto ax , tiszta ax , insio ax , selyem x , Aktív , x mozgás .

starkey

starkey egy olyan hallókészülék amerikai gyártója, aki több mint 50 éve működik. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különféle igényekhez és az árosztályokhoz. A közismert modellek: evolv ai , livio , Soundlens Synergy .

Unitron

Unitron egy olyan hallókészülék kanadai gyártója, akik több mint 50 éve működik. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különböző igényekhez és az árosztályokhoz., Anna Blu , Stride Blu .

widex

Widex A hallókészülékek dán gyártója, akik több mint 70 éve működik. A társaság a hallókészülékek széles skáláját kínálja a különféle igényekhez és az árosztályokhoz. A közismert modellek: pillanat alatt , pillanat , Nagyítás

Összegzés

Még mindig sok kis hallókészülék gyártója van a piacon, és fontos, hogy időt fordítson arra, hogy megtudja, melyik hallókészülék felel meg az Ön igényeinek. A hallókészülék -akusztikus vagy egy ENT orvos segíthet a hallókészülék kiválasztásában, és gondoskodhat arról, hogy megfelelően van -e beállítva, hogy a lehető legjobb hallgatási élmény legyen.

Összességében a piacon sok kiváló hallókészülék gyártója van, és egy kis kutatással és támogatással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő hallókészüléket.

*https: //www.statista.com/statistics/1087388/global-eaid-market-share-by-company/