Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

hallókészülékek a síkban

A hallókészülékek használata a repülőgépen néhány ember számára kihívást jelenthet. A hangos motorzaj és a kabin nyomáskülönbsége kihívást jelenthet. Vannak azonban néhány tipp és trükk, amelyek elősegíthetik a hallókészüléket a síkban.

Mindenekelőtt a hallókészülék -felhasználóknak gondoskodniuk kell arról, hogy a hallókészüléket teljes mértékben felszámítsák, mielőtt belépne a repülőgépre. Javasoljuk azt is, hogy magával vegyen egy töltőt vagy csere akkumulátort, ha a hallókészülék feladja a járatot a repülés során.

A repülés során a hallókészülék -felhasználóknak ellenőrizniük kell, hogy a hallókészülék jól ül -e, és hogy a hangerőszabályzó megfelelő mennyiségre van -e állítva. Ha lehetséges, a hallókészülék -felhasználóknak is meg kell próbálniuk ülni a repülőgép kabinja közelében, mivel ezen a területen a zajszint általában alacsonyabb.

Fontos azt is megjegyezni, hogy a hallókészülékeket repülési módba helyezik, miközben repülés közben a "Seathing Your Belt" hanghang hangja hangzik. Nem kell azonban eltávolítania vagy kikapcsolnia a hallókészülékeket. Csak akkor, ha olyan hallórendszereket visel, amelyek rádiójeleket küldenek, akkor repülési módba kell helyeznie őket - mint az okostelefonok esetében.

Összességében vannak olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják a hallókészülékek használatát a síkon, de egy kis előkészítéssel és a megfelelő beállításokkal a hallókészülékek felhasználói is jó hallgatási élményt élvezhetnek a repülés során.