Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Csatlakoztassa a hallókészülékeket az iPhone -hoz - Made for iPhone hallókészülékekhez (MFI)

Alt
A

IPHONE-for-for-out (MFI) hallókészülékek olyan hallókészülékek, amelyeket kifejezetten az Apple eszközökhöz használtak, és közvetlen kapcsolatot létesíthetnek ezekkel az eszközökkel. Ezek a hallókészülékek csatlakoztathatók az iPhone -okhoz, az iPads -hez és az iPod -hoz Bluetooth -on keresztül, és így különféle előnyöket kínálnak a hagyományos hallókészülékekhez képest.

Az MFI hallókészülékek egyik fő előnye a hang közvetlenül a csatlakoztatott eszközökről történő streaming lehetősége. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zenét, podcastokat és egyéb audio -tartalmakat hallgathassanak további eszközök nélkül, és hívásokat kezdeményezzenek a hallókészülékek egyszerű megnyomásával. Az MFI hallókészülékek azt is lehetőséget kínálják, hogy a hangerőt és az egyéb beállításokat közvetlenül a csatlakoztatott eszközön keresztül vezéreljék, ami különösen kényelmes, ha útközben van.

Az MFI hallókészülékek másik előnye az Apple Health alkalmazásba történő integráció. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hallókészülék -beállítások és az információk megvalósítását és kezelését végezzék, ami megkönnyíti az előrehaladás és az előrehaladás folytatását a hallókészülékek használatakor.

A

MFI hallókészülékek szintén különösen felhasználó -barátok és könnyen használhatók. Gyakran kínálnak egy egyszerű, egygombos vezérlést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan elérjék a legfontosabb funkciókat, például hívásokat vagy váltást a különféle audio források között.

Csatlakoztassa a hallókészülékeket az iPhone -hoz

  1. Győződjön meg arról, hogy iPhone -ja a legfrissebb szoftverfrissítésen van -e. Az MFI hallókészülékeknek általában a legújabb szoftverre van szükségük, hogy megfelelően működjenek.

  2. hozzon létre a hallókészülékeket a betöltési tui -ban, és csatlakoztassa a betöltési DUI -t az elektromos hálózathoz. Hagyja, hogy a hallókészülékek néhány percig töltsenek, hogy készen álljon a csatlakozásra.

  3. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az iPhone -on, és koppintson a "Bluetooth".

    elemre.
  4. kapcsolja be a Bluetooth -ot azáltal, hogy a csúszkát jobbra nyomja a "Bluetooth" mellett.

  5. Válassza a "Működési segédeszközök" lehetőséget a beállításokban, majd lépjen a "Hallókészülékek" elemre.

  6. Tartsa néhány másodpercig a hallókészülékeken nyomva a kapcsolatgombot, hogy csatlakozási módba tegye őket. A hallókészülékeket a rendelkezésre álló Bluetooth -eszközök listájában kell megjeleníteni.

  7. Érintse meg a hallókészülékek nevét a listában, hogy csatlakozzon az iPhone -hoz.

  8. Várja meg a kapcsolat létrehozását. Amint a kapcsolat kialakult, a hallókészülékeket meg kell jeleníteni a listában.

  9. Most már streame a zenét, podcastokat vagy más audio -tartalmat az iPhone -ról a hallókészülékekig, ha lejátszhatja a kívánt hangot az iPhone -on. Hívásokat is kezdeményezhet, ha megnyomja a hallókészülékeket a kapcsolat gombon.

  10. Megjegyzés: Előfordulhat, hogy először a hallókészülék -rendszer hallókészülék -beállító programjával kell kalibrálnia a hallókészülékeket, mielőtt csatlakozhat az iPhone -hoz. További információk megszerzése érdekében vegye fel a kapcsolatot a hallókészülék gyártójával vagy a hallókészülék akusztikusával.

    Az MFI hallókészülékei összességében számos előnyt kínálnak az Apple eszközök felhasználóinak. Ezek lehetővé teszik az audio fájlok közvetlenül a csatlakoztatott eszközökről történő közvetítését, egyszerű vezérlést és integrációt kínálnak az Apple Health alkalmazásba, és könnyen használhatók. Ha iPhone vagy más Apple eszközt használ, és hallókészülékeket keres, az MFI hallókészülékek jó választás lehet.