ITC Hörgeräte: Was sind ITC Hörgeräte? | MySecondEar

ITC hallókészülékek: Mik az ITC hallókészülékek?

A

ITC hallókészülékek különösen alkalmasak azok számára, akiknek könnyű vagy mérsékelt halláskárosodása van, és akiknek a fülcsatorna elegendő helyet kínál a hallókészülék felszívásához. Emellett azok számára is alkalmasak, akik vonzó alternatívát keresnek a nagyobb hallókészülékekhez.

A

ITC hallókészülékeket egy hallókészülék -akusztikus adaptálja, és általában kevésbé látható, mint a nagyobb hallókészülékek, mert mélyebben ülnek a fülcsatornában. Néhány ember számára azonban nehezebb lehet használni, mert kisebbek és nehezebb megfogni.

A

ITC hallókészülékek ugyanolyan funkciókkal rendelkeznek, mint más hallókészülékek, például a hangerő adaptációja és a nyelv közötti különbségtétel a zajos környezetben. Általában akkumulátorokkal működtetik őket, de a piacon már vannak ITC hallókészülékek, amelyek újratölthetők.

A

ITC hallókészülékek néhány ember számára jó választás lehet, mivel kisebbek és kevésbé láthatók, mint más hallókészülékek. Ugyanakkor nem minden ember számára alkalmasak, és fontos, hogy tanácsot kapjanak egy akusztikus hallókészüléktől, hogy megtalálják az egyéni igények legjobb hallókészülékét.