ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

ite hallókészülékek: Mik a hallókészülékek?

A

ite hallókészülékek olyan házból állnak, amelyet közvetlenül a fülbe helyeznek, és egy hangszórót, amely megerősíti a hangot. Különböző méretben és formában kínálják őket (hs = félhéj, fs = teljes héj), hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden fülhez alkalmasak.

A

ite hallókészülékeket gyakran használják a fény vagy a mérsékelt hallásvesztéshez. Az ITE hallókészülékek egyik hátránya az, hogy nem lehetnek olyan erősek, mint más hallókészülékek, különösen súlyos hallásvesztés esetén. Általában kissé drágábbak, mint a többi hallókészülék, mert külön -külön kell elkészíteni őket.

Ha az ITE hallókészüléket választja, fontos, hogy egy profi hallásgátló szakember módosítsa. Ez megfelelhet a hallókészüléknek az egyéni igényeihez, és biztosíthatja, hogy megfelelően üljön és működik.

A

ite hallókészülékek jó választás azoknak az embereknek, akik fülben lévő megoldást keresnek halláscsökkenésükhöz, és jól működnek, enyhe vagy közepes hallásvesztéssel. Ezeket azonban egy profi hallásgondozási szakembernek kell módosítania annak biztosítása érdekében, hogy megfelelően üljenek és működjenek.