Hörgeräte lauter stellen: So geht es!

hallókészülékek hangosak: így működik!

A modern hallókészülékek általában automatikusan alkalmazkodnak a környezetükhöz. A csendes tónusokat inkább megerősítik annak érdekében, hogy hallhatóbbá váljanak. Ugyanakkor manuálisan beállíthatja a hallókészülékek hangerejét , hogy optimálisan adaptálja őket kívánságaihoz. Különböző lehetőségek vannak erre:

: "Grip the fül mögött"

A hallókészüléknél a

általában egy hangerő -vezérlés egy gomb vagy COG formájában. A konkrét beállításoktól függően, amelyeket akusztikus az Ön számára készített, a gombokat a kötet vagy a program változásain programozzák. Akusztikusja megvitatja a hallókészülékek mely gombjait a hangerő -beállításhoz.

klasszikusan Növelje a hangerőt a tetején lévő hangerőszabályzó megnyomásával, vagy a kereket felfelé fordítva. A jobb stabilizálás érdekében tanácsos a hallókészüléket a hüvelykujjával használni, és az mutatóujjat használni a hangerő -vezérléshez . A legtöbb esetben a hangerőváltozást olyan jelhang kíséri, amely szintén csendesebbé vagy hangosabbá válik. Miután elérte a legmagasabb szintet, ez folyamatos hangot mutat.

távvezérlővel

Manapság a jól ismert gyártók nagy része távvezérlők olyan ajánlatok, amelyekkel megváltoztathatják hallókészülékeik beállításait. A programváltozás mellett a egy gombnyomással is szabályozható . A távirányítókat egyértelműen "+" és "-" jelölik, ahol a "+" -ot használják a hangerő növelésére .

okostelefonon

Egy másik lehetőség a hangerő-beállításhoz alkalmazások Az okostelefon megfelelő hallókészülék-gyártója. Ezekben a térfogatszint változásait csúszkák vagy Tap végezhetik. Ez az opció különösen alkalmas a technológiára vonatkozóan -, mivel nem kell további eszközt szállítani távirányító formájában.

Megjegyzés : Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hangerő -beállítások visszaállnak a program megváltoztatásakor, vagy bekapcsolva és bekapcsolva a hallókészülékeket.