Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

hallókészülékek android

A

hallókészülékek az Android -eszközökhöz való csatlakozáshoz egyszerűek, és különféle előnyöket kínálnak a felhasználóknak, ideértve az audio fájlok közvetlenül az Android -eszközről történő streaming lehetőségét és a hallókészülékek egyszerű megnyomását.

Csatlakoztassa a hallókészülékeket az Androidhoz

  1. Győződjön meg arról, hogy az Android -eszköz aktiválta -e a Bluetooth -ot. Ezt megtalálhatja a "Wireless & Networks" vagy a "Connections".

  2. kapcsolja be a hallókészülékeket. Látnia kell egy jelzést, hogy párosítási módban van.

  3. Nyissa meg az Android -eszköz beállításait, és válassza a "Bluetooth" lehetőséget.

  4. aktiválja a Bluetooth -ot, ha még nincs aktiválva.

  5. Koppintson az "Eszközök közelében" vagy "Keresse meg az eszközöket" a rendelkezésre álló Bluetooth -eszközök kereséséhez.

  6. Válassza ki a hallókészülékeket a rendelkezésre álló eszközök listájából. Lehet, hogy beírhat egy kódot vagy PIN -kódot a kapcsolat létrehozásához.

  7. Amint a csatlakozás kialakul, a hallókészülékeket a csatlakoztatott eszközök listájában kell megjeleníteni. Most már képesnek kell lennie zenél vagy más audio -tartalom lejátszására a hallókészülékek segítségével.

  8. Fontos megjegyezni, hogy az Android készülékekkel rendelkező hallókészülékek nem támogathatják az iPhone készülékeken elérhető összes funkciót. Például néhány Android -eszközhöz csatlakoztatott hallókészülék -modellek nem kínálnak lehetőséget arra, hogy hangparancsokkal vagy értesítéseket fogadjanak bizonyos alkalmazásokból. Ezért fontos, hogy gondosan ellenőrizze a hallókészülékek funkcióit és korlátozásait, mielőtt az Android -eszközhöz csatlakoztatná őket.

    Ha nehezen tudja csatlakoztatni a hallókészülékeket az Android -eszközhöz, van néhány dolog, amelyet megpróbálhat megoldani a problémát. Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy az Android -eszköz a legfrissebb szoftverfrissítésen van -e, és hogy a hallókészülékek teljesen fel vannak töltve. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor megpróbálhatja be- és kikapcsolni az Android -eszközt és a hallókészülékeket a kapcsolat visszaállításához. Ha a probléma még mindig nem rögzített, akkor érdemes kapcsolatba lépni a hallókészülék gyártójával vagy a hallókészülék -akusztikussal, hogy további támogatást és segítséget kapjon.