Hörgeräte mit Bluetooth verbinden - So einfach geht es!

A modern hallókészülékek nagy része Bluetooth, és így vezeték nélküli kapcsolatot létesíthet okostelefonjával vagy más külső eszközökkel. Ez lehetővé teszi a Direct Audio Reception -et, például zenétől, telefonon vagy televíziós hangon, a hallókészülékek révén. Ennek eredményeként számos alkalmazási terület létezik, amelyekben a Bluetooth -kapcsolat biztosítja a szabad kezeket és a megkönnyebbülést.

Az okostelefonok és a hallókészülékek közötti kapcsolat csak néhány egyszerű lépésben van kialakítva, és az operációs rendszertől függően csak minimálisan különbözik. A bekapcsolás, a beállítások kinyitása és a Bluetooth kapcsolás mindkét oldalán általában be kell kapcsolni, amíg a hallókészülékek megjelenhetnek és kiválaszthatók az okostelefonon, a laptopon stb. A deaktiválást a beállításokon is meg kell végezni. Az alapvető előfeltétel mindig a hallókészülékek és a végrendszer kompatibilitása, valamint a operációs szoftver részben bizonyos verziói.

Csatlakoztassa a hallókészülékeket az Apple -hez

A Make-Iphone (MFI) címkézést viselő hallókészülékek általában könnyen összekapcsolhatók az Apple eszközökkel. Vásárlás előtt tisztázni kell, hogy az okostelefon és a hallókészülékek valóban kompatibilisek -e. A kapcsoláshoz A következő lépéseket kell tenni: beállítások & gt; Bluetooth: Győződjön meg arról, hogy a Bluetooth itt aktiválódik -e. Menj vissza a beállításokhoz & gt; Működési segédeszközök & gt; Hallókészülékek: Ha itt van, nyissa meg és csatlakoztassa a hallókészülékek akkumulátorrekeszét (a akkumulátoros eszközöknél ), vagy kapcsolja be a hallókészülékeket és vissza ( akkumulátor eszközökhöz ). Amint megjelenik a hallókészülékek, érintse meg őket. Kövesse az utasításokat a képernyőn, és várja meg, amíg a tengelykapcsoló befejeződik. A jelhang jelzi a párosítás végét. Miután egyszer elvégezte ezt a folyamatot, a hallókészülékek automatikusan csatlakoznak a vég eszközhöz.

to A beállítások beállítása A beállításokon keresztül kaphat & gt; Működési segédeszközök & gt; Hörhilfe & gt; MFI hallókészülékek. Alternatív megoldásként a beállítások egy rövid paranccsal nyithatók meg : Nyomja meg az oldalsó vagy a Kezdőlap gombot háromszor. A hozzáféréshez a Control Center -on keresztül „meghallgathat”: Lépjen a Beállítások & GT; Működési segédeszközök & gt; Hallókészülékek & gt; MFI hallókészülékek & gt; Vezérlés a zár képernyőn: Aktiválja ezt az opciót a közvetlen hozzáféréshez. Most vezérelheti a hallókészüléket, kiválaszthatja a hallókészüléket, válassza a patakok lehetőséget egy blokkolt képernyővel akkumulátor állapotával, hangerővel és környezeti mikrofonnal, és határozza meg az élő részvételt, és meghatározza, hogy az audio jelek, például hívásokat kell továbbítani a hallókészülékhez, vagy sem.

A hallókészülékeket több Apple eszközzel párosíthatja. A kapcsolatok közötti változás általában automatikusan működik, ha olyan műveleteket hajt végre az adott eszközön, amely audiojeleket vagy hívást tartalmaz az okostelefonon. A beállítások változtatásait szintén automatikusan továbbítják minden eszközre. Csak fontos, hogy minden eszközön regisztráljunk az Apple ID -vel, és ugyanabban a WLAN -hálózatban legyenek. Az Apple Services Siri, a telefonálás, az Apple Music, az Apple Podcast és az Apple TV elérhető hallókészülék -streaminghez.

Csatlakoztassa a hallókészülékeket az Androidhoz

Az Android -eszközökkel való kapcsolat előállítható az operációs rendszerekben az Android 13 vagy újabb részéről. A rendszerbeállításokban ellenőrizhető, hogy már rendelkezik -e ez a verzió. A hallókészülékek és az Android termékek az adott kompatibilitással kétféle módon kapcsolódnak be :

  1. A „Csatlakoztatott eszközökről”: Nyissa meg a beállításokat & gt; Csatlakoztatott eszközök & gt; Pár új eszköz párosítása. Aktiválja a Bluetooth -ot a hallókészüléken, és válassza ki a listából, amint a hallókészülék megjelenik az Android készülék képernyőjén. Annak érdekében, hogy több hallókészüléket párosítsunk, az egyik után ilyen módon kell csatlakoztatni. Az „aktív, bal és jobb” üzenet azt jelzi, hogy mindkét eszközhöz való kapcsolat sikeresen kialakult. A hallókészülékek beállításai A hallókészülék neve mellett elérhetőek és szerkeszthetők.
  2. A „hallókészülékekről”: lépjen be a beállításokhoz & gt; Működési segédeszközök & gt; Hallókészülékek & gt; Következő & gt; Pár új eszköz párosítása. Aktiválja a hallókészüléken a tengelykapcsoló módot, és válassza ki azt a végkészülék listáján, amint ott megjelenik. Több hallókészülék csatlakoztatásához a tengelykapcsolót mindkét eszköz után külön -külön kell elvégezni. Ha mindkét eszköz sikeresen csatlakozik, akkor az „aktív, bal és jobb” állapot jelenik meg.
  3. hallókészülékek Bluetooth -szal: funkció & amp; Előnyök

    A

    Bluetooth lehetővé teszi az eszközök rádión keresztüli adatátvitelét, mindaddig, amíg azok közvetlen közelében vannak. A két end eszköz közötti vezeték nélküli kapcsolat tárolva van, és biztosítja a kettő automatikus kapcsolása , feltéve, hogy a Bluetooth aktiválódik, és az átviteli sugarat a kapcsolat aktív törlése addig figyeljük meg. Az adatátvitel sikeres tartománya változó. Néhány lehetőség az, hogy több kapcsolatot hozzon létre a különböző eszközökkel.

    A Bluetooth hallókészülékek legnagyobb előnye a kapcsolat más End eszközökkel , például okostelefon, televízió, számítógép stb. Ingyenes mozgás az űrben a minőség elvesztése nélkül. A TV -hez való csatlakozáshoz a TV -csatlakozó szükséges. Noha a legtöbb modern hallókészülék Bluetooth -szal van felszerelve, gondoskodnia kell arról, hogy a hallókészülékek kompatibilisek legyenek a megfelelő eszközökkel a vásárlás előtt. Ha a hallgatási benyomás további finomítására törekszik, használhatja a gyártó -specifikus alkalmazások konfigurációkat.

    Sokan félnek az akkumulátor gyors veszteségétől a Bluetooth használatakor. Ez a félelem teljesen indokolt, mivel a hallókészülékek akkumulátora csökken a Bluetooth használatában. A bluetooth alacsony energiájú azonban csökkenti a villamosenergia -fogyasztást késések kiváltása nélkül. Ilyen módon nagy teljesítményű, kiterjedt csatlakozás, valamint a fény és a gyors töltés.