Hörgeräte mit dem Fernseher/ TV verbinden

A korlátozott hallás szinte minden területet érint. A ténylegesen pihentető televízió számos napi kihívás kihívása, mivel a hallási problémák korlátozzák a televíziós élvezetet. Szerencsére a modern hallókészülékeket már nem kizárólag a mindennapi tárgyalások megerősítésére tervezték. Ehelyett új lehetőségeket nyitnak a részvétel és a normalitás szempontjából a külső eszközökhöz való csatlakozás révén.

Halláskárosodással rendelkező televízió

Nem csak a saját televíziós szórakozásod csökken, hanem a helyzet is érinthet egy interakciót is - például a család, a barátok vagy a partnerek is. Ez gyakran akár a halláscsökkentés első jele is lehet. Ha vissza akarja adni magának és szobatársainak a szokásos televíziós élményt, akkor különféle lehetőségei vannak:

  • TV fejhallgató : Leginkább az első (átmeneti) megoldás, amikor a hangos televízió az ideg. Van azonban egy nem elhanyagolhatatlan probléma: a fejhallgató használatakor már nem lehetséges a televízió, mivel a hang hangosan vagy a fejhallgatón keresztül ad ki.
  • TV hallásprogramok : A hallókészülék -akusztikus konfigurálhat bizonyos televíziós programokat, amelyeket azután a vonatkozó helyzetekben használnak. Különösen a magas beszédmegosztásokkal, mint a hírekben, ezek a programok támogatják a hallás megértését. A háttér zajokkal és/vagy zenével való nyelv esetében ez gyorsan érthetetlenné válhat.
  • TV Streamer : A kiegészítő kiegészítőkkel a televíziótól a hallókészülékig tartó közvetlen hangátvitel lehetséges. A fenti lehetőségekhez képest az eredmény a hallásminőség és az adaptált mennyiség optimális kombinációja az összes fickó számára. A hallókészülékekkel való kapcsolat ellenére a többi ajándék hallja a hangot a kívánt kötetben. A hang további fejlesztései a megfelelő alkalmazásokkal módosíthatók.

Csatlakoztassa a hallókészülékeket a televízióhoz

Időközben az összes fő hallókészülék -gyártó megfelelő TV -streamerek a hallókészülékekhez. A hallókészülék és a televízió közötti kapcsolat kialakításához mind a TV -streamereket, mind a televíziót, valamint a szalagokat és a hallókészüléket kell összekapcsolni. Miután egyszer elkészítette a tengelykapcsolót, az eszközök általában automatikusan csatlakoznak, amikor bekapcsolták. Részben több hallókészüléket lehet párosítani a TV -kötő dalmal. A csatlakozás és a kapcsolás pontos folyamata hasonló, de a gyártó -specifikus. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb márkák néhány kiválasztott adatfolyamának kapcsolási folyamatát.

TV -adapter hallókészülékekhez

Különböző hallókészülék -gyártók TV -adaptereket kínálnak a hallókészülékekhez a televíziós élmény visszatéréséhez. A legnépszerűbb gyártók válogatása itt található:

Oticon Connect Hallókészülékek a televízióhoz

oticon TV adapter 3.0 : Az Oticon TV-adaptere először egy energiaforráshoz van csatlakoztatva. Négy csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre a televíziótól az adapterig tartó kapcsolathoz, amelyben a gyártó maga javasolja a Toslink használatát, mert így érik el a legjobb hangminőséget. Az utolsó előkészítő lépésnek a hallókészülékek és a TV -adapter kapcsolása. Csak hallókészülékenként csatlakoztathat egy adaptert, de maga az adapter párosítható bármilyen számú eszközzel. Ehhez a hallókészülékek akkumulátor -rekeszét kinyitni kell, majd újra bezárni kell. Hozza az aktivált hallókészülékeket az adapter közelében, vagy tegye rá. Amint a LED -ek folyamatosan kékre ragyognak, a párzás befejeződött. Most a televízió tartományi kiadása aktiválható a programválasztásban, mindaddig, amíg azok elérhetőek.

Ha a távirányító tulajdonában van. A televíziós hang legfeljebb 15 méter. Ha a hallókészüléknek nincs Bluetooth, akkor használhatja a streamer pro . Az akusztikus hallókészülékének csak egyszer kell párosítania a hallókészülékeket a Per Streamer -rel, akkor lehetősége van arra, hogy a TV -adapter előnyeit használja.

Phonak Connect hallókészülékek a televízióhoz

fonak TV-csatlakozó : A PHONAK TV-csatlakozóját először csatlakoztatni kell egy energiaforráshoz és a televízióhoz kapcsolódjon. A hallókészülékek párosíthatók a csatlakozó csatlakozógombjának megnyomásával, ha az előbbi kevesebb, mint egy méter távol van tőle. A megerősítő hang jelzi a sikeres kapcsolatot. Az első tengelykapcsolót követően a hallókészülékek automatikusan csatlakoznak, amint elérhetőek.

Resound hallókészülékek csatlakoznak a televízióhoz

hangos TV streamer 2 : Első lépés. A hallókészülékcsatlakozást röviden kinyitva és a hallókészülékek akkumulátor -rekeszének bezárásával aktiválják. Az akkumulátorkészülékeket egy pillanatra be kell helyezni a töltőbe, és újra el kell távolítani. Ugyanakkor a párosító párosítási gombját meg kell nyomni a párzás aktiválásához. A sikeres csatlakozás előállítását hangsorban erősítik meg, és készen áll a streamer használatára a televízióhoz. A TV-adapteren is beállíthat, attól függően, hogy hallókészülékeket visel-e egy vagy kötő fülű, függetlenül attól, hogy mono vagy sztereó hangot szeretne kapni.

WideX Connect Hallókészülékek a televízióhoz

Widex TV-lejátszás : Amint a WideX TV-játék csatlakozott a televízióhoz, a kapcsolás a kapcsoláshoz A hallókészülékek megtörténhetnek. Ehhez röviden nyissa ki az akkumulátor rekeszeit, zárja be újra őket, és hozza az eszközöket az állomáshoz. A könnyű párzás mutatója a fényjel. A hallgatási öröm az alkalmazáson keresztül is beállítható a hangerővel és a hanggal.

Starkey Connect hallókészülékek a televízióhoz

starkey TV 2.4 streamer : Csatlakoztassa a streamer-t az elektromos áramhoz és a televízióhoz. A hallókészülékek és a TV -szalagok csatlakoztatásához röviden kapcsolja ki az előzőt, és várjon egy pillanatra, amíg újra bekapcsolja őket. A hallókészülékeknek a streamer állomás közelében kell lenniük, hogy a párosítás sikeres legyen. Ha alább használják, akkor a streaming az alkalmazáson keresztül indítható, és 10 méteres tartományban élvezhető.

Signia hallókészülékek csatlakoznak a televízióhoz

signia streamline tv : Az Ön streamline-t először csatlakoztatni kell, és bekapcsolni kell az elektromos áramhoz és a televízióhoz. Ezután kapcsolja ki a hallókészülékeket és vissza. Az automatikus kapcsolás elindításához tegye a hallókészülékeket a streamerre. A kapcsolat sikeres volt, ha mindkét LED folyamatosan kék.