Hörgeräte Nebengeräusche zu Laut | MySecondEar

hallókészülékek túl hangosan

A

hallókészülékek kis elektronikus eszközök, amelyek javítják a halláskárosodással küzdő emberek hallás teljesítményét. Beillesztik őket a fülbe, és a hanghullámokat közvetlenül a dobhullámhoz továbbítják, hogy javítsák a hallást.

Sajnos néha előfordulhat, hogy a hallókészülékek túl hangosan továbbítják a háttér zajokat. Ez a hallókészülékhez vezethet, és a halláskapacitás romlik. Különböző okok merülnek fel, hogy a hallókészülékek túl hangosan továbbíthatják a háttér zajait.

Egy lehetséges ok az, hogy a hallókészülék helytelenül van beállítva. Ha a hallókészüléket nem a hordozó egyéni igényeihez és követelményeihez igazítják, akkor a háttérzajok áthelyezése lehet. Ebben az esetben a hallókészüléket egy hallókészülék -akusztikusnak kell újra elrendeznie.

A háttér -zajok továbbításának másik oka megsérülhet, hogy a hallókészülék megsérül. Ha például a hallókészüléket nem tisztítják meg megfelelően, vagy ha sérülést szenvedett, akkor az a hallókészülékek túl hangosan terjedhet. Ebben az esetben a hallókészüléket egy hallókészülék -akusztikusnak kell ellenőrizni és javítani.

Vannak más tényezők is, amelyek segíthetnek a mellékfolyók túl hangos továbbításában. Ez magában foglalja például azokat a környezeti feltételeket, amelyekben a hallókészülék kopott, vagy a hordozó hallásvesztésének típusa.

A háttér -zajok hallókészülékek révén történő továbbításának csökkentése érdekében van néhány dolog, amelyet figyelembe lehet venni. Mindenekelőtt a hallókészüléket rendszeresen meg kell tisztítani és karbantartani annak biztosítása érdekében, hogy tökéletes állapotban legyen. Fontos az is, hogy a hallókészülék akusztikus által beállítsa a hallókészüléket annak biztosítása érdekében, hogy az megfeleljen a hordozó egyedi igényeinek.

Hasznos lehet választani a hallókészülékeket, amelyek kiegészítő funkciókkal, például zajcsökkentéssel vagy a környezeti zajszabályozással. Ezek a funkciók segítenek minimalizálni a háttérzajok továbbítását és a hallás teljesítményének javítását.

Ha a hallókészülék túl hangosan továbbítja a háttér -zajokat, akkor hasznos lehet kapcsolatba lépni a hallókészülék akusztikusával vagy a hallókészülék gyártójával. Ezek további lépéseket javasolhatnak a probléma megoldására és a hallás teljesítményének javítására.

A hallókészülékek általánosságban a hallókészülékek a halláskárosodásban szenvedő emberek hallás teljesítményének javításához fontos eszköz. Ha azonban a hallókészülékek átadási háttér -zaját túl hangosan, ez a hallókészülékhez vezethet, és a hallási kapacitás romlik. Ennek elkerülése érdekében fontos, hogy rendszeresen várjon, és egy hallókészülék -akusztikus által beállítsa, és szükség esetén további funkciók, például zajcsökkentés vagy környezeti zajszabályozás mérlegelése. Ha a probléma egyébként fennmarad, vegye fel a kapcsolatot a hallókészülék akusztikusával vagy a hallókészülék gyártójával, hogy megvitassa a további lépések.