Hörgeräte Probleme!? 5 Schritte zur Fehlereingrenzung | MySecondEar

hallókészülék problémái!? 5 lépés a hibák korlátozására

Sok ember számára a

hallókészülékek nélkülözhetetlenek a mindennapi életben. Lehetővé teszik a beszélgetésekben való részvételt, és olyan zajokat érzékelnek, amelyek nélkülük nem hallhatók. De mit kell tenni, ha a hallókészülék hibás? Ebben a cikkben megtesszük azokat a lépéseket, amelyek segíthetnek a hallókészülék problémáiban.

1. lépés: Ellenőrizze az okostelefon -kapcsolatot

Amikor a hallókészülék egy okostelefon -alkalmazáshoz van csatlakoztatva, akkor az első dolog, hogy van -e kapcsolat. Ha az eszközt felismerik, ellenőrizni kell, hogy a vezérlő működik -e a hangerővel, és mely jeleket adják -e ki. Ha problémák merülnek fel a kapcsolattal, akkor hasznos lehet a hallókészülék újratelepítése vagy az alkalmazás újratelepítése.

2. lépés: Ellenőrizze a kábelhéj és a hibás

Ha a hallókészülékből nem származik hang, vagy nem egyértelmű, és olyan zajok, mint a Hum, a Hum, a Noise vagy a torzítás, akkor a készüléket ellenőrizni kell a kábelhözön. Javasoljuk, hogy cserélje a jobb és bal oldali hangszóróegységet, hogy szűkítse a problémát. Ha a probléma folytatódik, előfordulhat, hogy hibás hallgatói egység ..

3. lépés: Ellenőrizze a szennyeződést

Ha a hallókészülék még mindig nem ad hangot, az esernyőket ellenőrizni kell a szennyeződés szempontjából, és szükség esetén cserélni kell. A cerumen szűrőket szintén ellenőrizni kell a szennyezés szempontjából, és szükség esetén cserélni kell. Vigyázni kell a megfelelő Cerum rendszer használatával a saját hallókészülékéhez.

4. lépés: Ellenőrizze a töltési lehetőséget

Ha a hallókészülék akkumulátora, akkor rendszeresen új elemeket kell használni. Ha a hallókészülék töltőállomással rendelkezik, akkor azt ellenőrizni kell annak funkcionalitását. Hasznos lehet röviden cserélni a jobb és bal oldali résidőket, hogy szűkítse a problémákat. A kábelt és a dugót is ellenőrizni kell a Wobblers számára.

5. lépés: A javítás megbízása

Ha a hallókészülék továbbra is hibás az összes ellenőrzés ellenére, akkor javítást kell megbízni. A MyScandear oldalon használhatja a service@mysecondear.de e -mail címét. A meglévő ügyfelek számára lehetőség van egy hitelkészülék használatára is, hogy a javítás idején továbbra is jól hallhassák őket.

Összefoglalva, elmondható, hogy fontos, hogy a hallókészülék problémái szisztematikusak legyenek, és különféle lépéseket figyeljenek meg a hiba okainak megtalálása érdekében. A hallókészülék típusától függően különféle hibaforrások állhatnak rendelkezésre. Javasoljuk, hogy először végezzen néhány véleményt, mielőtt javítana a javítást. Ha még mindig nem talál megoldást, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatra, és szükség esetén használhatja ki a hitelszolgáltatást. Gondos hiba -diagnosztizálással és a megfelelő megközelítéssel azonban sok problémát megoldhat a hallókészülékekkel.