Glückliche Frau lachend

A végső hallókészülékek tisztítása - és az ápolási útmutatók

A hallókészülék hűséges társ, és minden nap egyértelmű hallással vigyáz rá. Különböző terheléseknek és környezeti befolyásoknak van kitéve. Ez magában foglalja például a port és a nedvességet. De az izzadság és a cerumen (fülviasz) hozzáadhatja a kis mindennapi polcot, és eltömítheti a mikrofonokat vagy a hangerő -vezérlők ragasztását.

úgy, hogy ne tapasztaljon meg a készülék teljesítményének csökkentését, azt rendszeresen és alaposan meg kell tisztítani, majd szárítani. A helyes megvalósítás különösen fontos a hallókészülék hosszú élettartamának előnyben részesítése érdekében.

Ebben a tisztítási és ápolási útmutatóban lépésről lépésre megtanulhatja, hogy néz ki a hallókészülék helyes kezelése. Azt is megadjuk Önnek 9 aranyszabályt is, amelyet határozottan meg kell fontolnia.

9 A hallókészülékek optimális tisztításának szabályai

Most kapcsolattartó & gt;

A hallókészülékek tisztítása

A hallókészülékek tisztítása otthon csak néhány egyszerű lépéssel. Általánosságban azt kell megjegyezni, hogy a hallókészülékeket soha nem szabad túl nedvesen megtisztítani, és soha nem szabad vízbe helyezni.

Milyen gyakran kell megtisztítani a hallókészülékeimet?

Általánosságban: minél több izzadságot vagy fülviaszt termel, annál gyakrabban kell megőrizni a hallókészüléket. A legjobb esetben azonban naponta tisztítania kell a bruttó szennyeződés eltávolítását, és ezáltal garantálja az optimális funkció karbantartását. Egyszerűen telepítse a takarítást az esti rutinba. A megvalósítás - például a fogakmosás - gyorsan szokássá válik.

Mit kell megtisztítanom a hallókészülékeimet?