Der beste Hörgeräte Service - Nur bei MySecondEar

Mindenkerekű gondtalan csomag: Hallókészülék szolgáltatás a MySecondear-nál

Az Ön elégedettsége a legmagasabb dicséretünk és munkánk átfogó célja! Ezért szolgáltatási ígéretünk az Ön számára, vagy a hallókészülékek számára számos ingyenes ajánlatot tartalmaz. Ebben a cikkben áttekintést kap arról, hogy mely szolgáltatásokra támaszkodhat a MySeCandear -on.

Alt

30 napos visszatérési jogok

A megfelelő hallókészülékkel kapcsolatos legjobb tanácsok ellenére csak azt mutatja meg, hogy viselje és tesztelje, hogy a választás valójában a megfelelő volt -e. Ha úgy találja, hogy az új hallókészüléke nem felel meg minden igényének, akkor 30 napon belül ingyenesen küldheti el nekünk. Természetesen teljes egészében megkapja a pénzt. Ha számlán vásárolt, és 14 napon belül visszajuttatja a hallókészülékeket, akkor a fiókját nem számítják fel. Az új hallókészülék cseréje szintén lehetséges, a szállítási költségek MySecandear -t viselnek. Nincsenek extra költségek számukra!

Most nem kötelező érvényű kérdéseket tegyen fel & gt;

garantáltan jól biztosított

A hallókészülékek garanciája általában 2 éves időszakot foglal magában, a hallgatók számára, hogy egy év garanciavállalási igénye van. A kivételek az Oticon, a Starkey és a Phonak eszközeit képviselik - itt élvezheti az 5 éves garanciát az eszközön és az akkumulátoron. Lehetőség van arra is, hogy a garanciavállalási időszakot fülenként 90 € -ig meghosszabbítsák 2 évre.

Mennyire is fenntartja a hallókészüléket, a harmadik felek okozta vagy veszteség váratlanul előfordulhat, és váratlan pénzügyi stresszhez vezethet. A MySecandear biztosításával 3 tarifát választhat a maximális rugalmasság érdekében. A legerősebb tarifák lefedik a lopást, a nedvesség (beleértve az izzadság) által okozott károkat, a szándékos károsodást és az önmagában átfutott veszteséget. Ahhoz, hogy élvezze a teljes aggodalom szabadságát, A hagyományos garancia mellett, fontolóra kell vennie a biztosítást. További információk a biztosításról megtalálhatók.

javítási szolgáltatás

Ha jótállási eset fordul elő, a MySecandear ingyenesen veszi át a hallókészülék javítását. A meghallgatás megőrzése érdekében készítsen egy csereeszközt a javítás időtartamára. Ezt postai úton küldjük el neked. Az erre a célra használt csomagban van egy visszatérő csúszás, amellyel elküldheti a nekünk javítandó eszközt. A sikeres javítás után a csereeszköz és a hallókészülék cseréje ugyanúgy zajlik. Ez azt jelenti, hogy a szállítás és a csomagolás költségei nincsenek költségek.

Ha kár történt a garanciaidőn kívül, akkor megengedjük magunknak, hogy kiszámítsuk a következőket:

  • Akkumulátorváltás: 49,00 €
  • Kis javítás (például az optikai hibák kompenzációja): 59,00 €
  • Nagyobb javítás (például hibás processzorral): 149.00 €

Szolgáltatás a webhelyen

távol a távoli szolgáltatásoktól, mindig örömmel fogadjuk Önt a helyszín egyik helyén. Örülnénk, ha ingyenesen átvegyük a hallókészülékek tisztítását és ellenőrzését. Az esernyők, a szűrők és a hangtömlők, valamint a füldarabok utáni feldolgozását is elvégezzük. Csak a szükséges alkatrészek (például az ex-Listeners) vagy a saját hibájának költségeit viselik. Nyugodtan nézzen ránk, és hátradőlt egy nyugodt légkörben, miközben gondoskodik a hallókészülékről.

Most nem kötelező érvényű kérdéseket tegyen fel & gt;