Telefon mit Bluetooth für Hörgeräte | MySecondEar

Telefon Bluetooth -szal a hallókészülékekhez

Festicle Tone Bluetooth funkcionalitással a hallókészülékekkel rendelkező felhasználók kényelmes módot kínálnak a hívások kezdeményezésére anélkül, hogy a hallókészüléket el kellene távolítaniuk.

A Bluetooth kapcsolat miatt a hallókészülékek közvetlenül kapcsolódhatnak a telefonhoz , ami azt jelenti, hogy a beszélgetés hangja közvetlenül van. áthelyezték a hallókészülékre. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a beszélgetés során a hallókészüléket hordozza és használja további fülhallgató nélkül.

Számos különféle hulladéklerakó telefon található, amelyek Bluetooth -támogatásokkal rendelkeznek a piacon, amelyek közül sokat kifejezetten a hallókészülékekkel rendelkező felhasználók számára fejlesztettek ki. Amikor a vezetékes telefonot Bluetooth -szal vásárolják, meg kell jegyezni, hogy nem minden hallókészülék kompatibilis. Ezért tanácsos biztosítani, hogy a hallókészülék kompatibilis legyen a kívánt telefonnal vásárlás előtt.

Összességében a rögzített nedves kő, a Bluetooth támogató felhasználók hallókészülékekkel, kényelmes és praktikus módszert kínálnak a hívások kezdeményezésére anélkül, hogy a hallókészüléket el kellene távolítaniuk. Ön jó választás azoknak az embereknek, akik gyakran telefonhívásokat kezdeményeznek, és nem akarják elveszíteni a hallókészüléket.