Hörgeräte Erfahrungen: Hörgeräte tragen und Gewöhnung

hallókészülék -tapasztalatok: Viseljen hallókészülékeket és hozzászokjon a

-hez

Több mint 20 éve hallókészülékeket viselek, és azt mondhatom, hogy sok helyzetben sokat segítenek nekem. Az elején kissé szokatlan volt a hallókészülék viselése, és megszoktam, hogy fenntartsam őket és tisztán tartsam őket.

Egy idő után azonban észrevettem, hogy mennyire jobbat hallottam számomra, amely nehéz vagy akár lehetetlen számomra, például a beszélgetések megértése zajos környezetben vagy csendes zajok hallását. Azt is megállapítottam, hogy kevesebb erőfeszítést kellett tennem a beszélgetések folytatására, ami számomra nagyon fárasztó lehet, ha hallókészülék nélkül vagyok.

A meghallgatás hordozásának másik előnye, hogy kevésbé elszigeteltnek érzem magam, és jobban tudok részt venni a társadalmi tevékenységekben. Mindenekelőtt észrevettem, hogy az önbizalom megerősödött, mert már nem éreztem magam, hogy hiányzik a dolgok, vagy másképp érzem magam.

Összességében nagyon örülök, hogy hallókészülékeket viselek, és mindenkit ajánlom, aki nehezen hallja a dolgokat. Lehet egy megismerési időszak, de az előnyök messze meghaladják.

használt hallókészülékek

Fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy elszámolási időszakot vesz igénybe, amikor először hallókészüléket visel. Lehet, hogy megszokta a rossz hallgatást, és most már megszoknia kell a megerősített zajokat. Ez eleinte kissé félelmetes lehet, de egy kis türelemmel és idővel megszokja.

Fontos a hallókészülékek rendszeres viselése is, még akkor is, ha eleinte szokatlan lehet. Minél jobban viseled őket, annál gyorsabban megszokja a megerősített zajokat. Hasznos lehet az ötletek cseréje más emberekkel is, akik hallókészülékeket is viselnek és tapasztalataikból tanulnak.

Mindig kell viselnie hallókészüléket?

Fontos, hogy mindig a hallókészülékeket hordozzuk a hallás javítása és a hallókészülékek előnyeinek maximalizálása érdekében. Vannak olyan helyzetek, amelyekben ideiglenesen leveheti a hallókészülékeket, például zuhanyozás vagy úszáskor. Fontos az is, hogy megvédjük a hallókészülékeket a nedvességtől és a szennyeződésektől, hogy azok sokáig tartsanak.

Viseljen hallókészülékeket éjszaka

A legjobb, ha éjszaka nem viseli a hallókészüléket, és tegye a töltőállomásba vagy a száraz dobozba. Tehát a hallókészülékek már a következő napra vonatkoznak.

Következtetés

Fontos az is, hogy tanácsot kapjon egy professzionális hallókészülék akusztikus részéről, és rendszeresen menjen az újjáépítésre annak biztosítása érdekében, hogy a hallókészülékek helyesen vannak beállítva. Ilyen módon megbizonyosodhat arról, hogy a lehető legjobban kihozza a hallókészülékeket, és gyorsan megszokja.