Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

Tisztító hallókészülékek ultrahanggal: ultrahangos tisztítószer hallókészülékekhez

Por, kozmetikumok, cerumen, ápolási termékek - A hallókészülékek minden nap számos tényezőnek vannak kitéve, amelyek szennyezéshez vagy székrekedéshez vezethetnek . Annak érdekében, hogy a mindennapi tárgyak élettartamát a lehető leghosszabb ideig megőrizhesse, ne tegye meg napi takarítás és szárítás nélkül ! Megtalálhatja a hallókészülék tisztításához és szárításához szükséges végső útmutatónkat

Maga a takarítási folyamatban van még néhány pont, amelyeket figyelembe kell venni. Egyrészt a használt anyagokhoz viszonyítva : Bárki, aki háztartási tárgyakat vagy tisztítószereket használ a tárolóhelyből, fenntarthatóan károsíthatja hallókészülékeit. Ehelyett speciális kurációs eszközöket és termékeket kell használni . Másrészt a szárítási folyamat döntő. Ennek mindenekelőtt egy dolognak kell lennie: alapos. Mivel a víz súlyos károkat is okozhat a hallókészülékben. Itt a száraz dobozhoz használják vagy -Kapseln .

.

ultrahangos fürdő hallókészülékekhez

A hallókészülékeket soha nem szabad vízbe helyezni finom technológiájukkal ! Ennek megfelelően csak a hallókészülék-umbrella, az otoplasztika és a hangtömlő külső, kivehető részei, Ha az ex-listener nem található --meg lehet tisztítani az ultrahangos fürdőben. Az ultraibolya fény segítségével a baktériumokat és a gombákat néhány percen belül kiküszöbölik. Az ultrahangos tisztításhoz nincs külön tisztítószer , önmagában a tiszta víz elegendő ehhez.

Ne felejtse el a hallókészüléket a tisztítás után széles körben . Az egyes alkatrészeket csak teljesen száraz állapotban lehet összeállítani. Többet megtudhat a szárításról a útmutatóban.