Hörgeräte Versicherung mit MySecondEar!

A hallókészülék -biztosítás a MySecondear -tól

Akár gondozás, külső károk, lopás vagy veszteség hiánya - a hallókészülékek sok olyan veszélynek vannak kitéve, amelyek nem mindig önmagukban vannak. A javítási költségek előfordulásának elkerülése érdekében a hallókészülék -biztosításokat kiveheti, amely a mindennapi életben vagy az utazás során teljes aggodalom szabadságát biztosítja!

A tarifák kiszámítása & gt;

hallókészülék -biztosítás és garancia: A különbség

Biztosan azon tűnődni fog, miért kellene biztosítani a biztosítást, ha garantálja a hallókészülékeket. A hallókészülék -biztosítás és a garancia közötti különbség az, hogy az utóbbi csak a gyártási és az anyagi hibákat foglalja magában. A jogosulatlan személyek nem megfelelő kezelése vagy javítása által okozott károk nem esnek a garanciák alá.

Ezzel szemben, a szinttől függően, még a súlyos gondatlanságtól függően, a harmadik felek szándékos károsodása és a kiegészítők a károkat fedik le. Egy másik különbség a garancia korlátozott időtartamára vonatkozik: egyes gyártók számára, például oticon , phonak , starkey és ​​hangos , 5 év után, másokban 2 év után. Miután lejárt ez az időszak, a pénzügyi terhek kockázata a kár esetén fenyeget. A biztosítással a hallókészüléket a teljes ellátási időszakban 6 év alatt tartják.

hallókészülék -biztosítás: Miért van értelme

A sok veszélyt, amelyet értékes hallókészülékeiknek naponta vannak kitéve, különösen a garancia lejárta után, ajánlott. Nem számít, mennyire óvatosan jár el, a kis technológiai csodák folyamatosan megtörténhetnek, bár a javítási költségek nem jelentéktelenek. A hallókészülék -biztosítás a lehetséges károk széles skáláját fedezi, és így optimális biztonságot nyújt, ami nem eredményez kiszámíthatatlan pénzügyi terhet a kár esetén.

A veszteségvédelemmel az eszközt veszteség és lopás esetén védett, a kényelem vagy a teljes védelem további előnyöket kínál Önnek. Különösen figyelemre méltó a nedvességkárosodás lefedése, például az izzadság okozta. Azt sem kell viselnie, hogy a saját gondatlanságán vagy harmadik felén keresztül viselje magát.

A tarifák kiszámítása & gt;

hallókészülék -biztosítás: kinek van értelme

Alt
Elvileg a hallókészülék biztosításának van értelme mindenkinek, aki felkészülni akar a kárra, mivel a háztartási biztosítás nem vonatkozik itt. Nem számít, mennyire óvatosan kezeli az eszközöket, rendkívül nehéz megvédeni a lopást vagy a harmadik fél általi károkat. Különösen a hallókészülékekkel , amelynek gyártói meglehetősen rövid garanciát kínálnak, vagy amelyek különösen magas színvonalúak, a pénzügyi biztonság biztosítás formájában.

hallókészülék -biztosítás: Ez magában foglalja a

-et

A védelmi szinttől függően a hallókészülék biztosításának legalább fedeznie vagy lopást/rablást (veszteségvédelem). Ez azonban tanácsos azonban, ha a nedvességkárosodás, a kiegészítők károsodása vagy a működési hibák, valamint a harmadik felek által okozott szándékos károk a védelem alá tartoznak (kényelmi védelem). A biztosítótársaság lekerekítése érdekében a súlyos gondatlanság és az első három évben az újonnan visszatérítés biztosítása teljes aggodalom szabadságát kínálja (teljes védelem).

A hallókészülék biztosításának terjedelme mellett a biztosítási szponzor reakcióképessége különösen döntő fontosságú. Károsodás esetén azonnali szolgálatot kell nyújtani a hallókészülékek mellett , az összes kiegészítőken. , valamint otoplastiken Bővítve. Általánosságban a szolgáltatások, a feltételek és az árak átláthatósága a komoly biztosítás jele.

hallókészülék -biztosítás: Költség

A hallókészülék biztosításának költségei a hallókészülékek új árából és a kívánt időtartamból származnak.

A veszteségvédelem 1000 euró eszközáron kezdődik, évente 21,95 eurónál, 3 év alatti fokon, az összesen 62,95 euró (20,98 euró) a teljes időszakra, az ártartományban van 105 €, 95 € (évi 17,66 euró) 6 év. Megtudhatja az összes további árat.

A tarifák kiszámítása & gt;

Mivel a kényelem védelme nagyobb károk szélességét fedi le, az árak évente 25,95 euró, vagyis 73,95–3 év (évi 24,65 euró), vagy 124,95–6 év (évente 20,83 euró). A drágább hallókészülékekhez a következő áttekintésben találja meg az árakat.

A tarifák kiszámítása & gt;

A legátfogóbb aggodalom szabadsága teljes védelmet nyújt. Itt az ár a legalacsonyabb kategóriában, évi 33,45 euró, vagyis 94,95–3 év (évi 31,65 euró), vagy 161,95–6 év (évente 26,99 euró). A következő áttekintésben további ár -orientációkat talál.

A tarifák kiszámítása & gt;