Hörgeräteakustiker: Was macht ein Hörakustiker?

Mi az a hallókészülék akusztikus?

A

A hallásvesztést Németország egyik legszélesebb körű egészségügyi problémájának tekintik, így a hallókészülék akusztikus szakmája nélkülözhetetlen. Az akusztikusok vagy hallókészülék -akusztika meghallgatása az a munkakör, amely magában foglalja a professzionális hallási teszteket végző embereket. Megtudhatja, hogyan működik a hallás -akusztikus látogatás, hogyan működik a webhely látogatása, és hogyan lehet felismerni egy jó hallásgondozási szakembert!

Alt

Milyen felelősség a hallókészülék akusztikus?

A szakma felelősségvállalási területe változatos és változatos. Az egyik fő feladat a tanácsban foglalja: mind a hallásvesztés esetén az általános tanácsok és a megfelelő hallókészülék kiválasztásának intenzív támogatása a tevékenységi területre esik. A halláskárosodás mértékének meghatározása érdekében először a hallásmérést hajtják végre, amely hatással van a jövőbeli hallókészülékek kiválasztására és adaptációjára. A halló akusztikus is adaptált az új eszközökhöz, hogy optimálisan kiigazítsa az Ön igényeit.

Most kapcsolattartó & gt;

először az akusztikus vagy az ent orvoshoz?

Ha halláskárosodás gyanúja merül fel, akkor feltétlenül látnia kell a fül-, orr- és torokorvosát vagy a hallásgondozási szakembert. Annak meghatározására, hogy van -e valójában károsodás - és mennyire komoly - először végezzük a hallási tesztet. Ha hallásvesztést határoznak meg, a fül, az orr és a torokorvos meghatározhatja az eredetét. Annak érdekében, hogy az egészségbiztosító társaság hallókészülékét támogatja, akkor az orvos vényköteles is szüksége van.

Hogyan néz ki a hallásgondozási szakember látogatása?

A hallási tesztet az elején elején végezzük. Ezenkívül a halló akusztikus megvitatja a hallási helyzetét és az egyéni igényeit. Ezek képezik a megfelelő hallókészülékkel kapcsolatos tanácsok alapját. Például társadalmi integrációjuk és szakmai tevékenységük itt szerepet játszik. Az audiológiai adatokat a hallásvizsgálaton keresztül határozzák meg - a hangokat fejhallgatón keresztül játssza le. Annak alapján, hogy hallja -e a hangokat vagy sem, audiogram (hallgatási görbe) jön létre, amely releváns a hallókészülék beállításaihoz.

Alt

Az értékelést követően, feltéve, hogy ez szükséges a kiválasztott hallókészülékekhez, a fül paspázok fülhözében. Amint az előre beállított hallókészülékei megérkeznek rád, a megszokáshoz való hozzászokás. Ez idő alatt láthatja, hogyan lehet megbirkózni az új társakkal különböző helyzetekben. Tapasztalata alapján a hallásgondozási szakember tovább (finom) beállításokat hajt végre, hogy egyre inkább optimalizálja a hallgatást.

Milyen tulajdonságai vannak egy jó akusztikus?

A hallási igények és követelmények ugyanolyan egyéni, mint az ujjlenyomat -így a megfelelő hallókészülék kiválasztása teljesen egyéni döntés. Nagyon fontos ennek, mivel a hallási rendszer a mindennapi társa, amelynek a lehető legjobban kiegészíti az életét. Egy ilyen kritikus választás érdekében a szakmailag odaítélt akusztikusnak az Ön oldalán kell lennie. Ezért egy jó hallókészülék -akusztikus türelmet és időt hoz a tanácsadási és beállítási folyamatra, és az interperszonális kezelés ügyességével is meggyőzi.

A hangsúlyt mindig az Ön igényeire, követelményeire és kívánságaira kell összpontosítania, nem pedig a profitot. Annak érdekében, hogy megfelelő választást hozzon, egy jó hallásgondozási szakember különféle eszközöket biztosít a teszteléshez. Ezenkívül támogatást nyújt minden hozzá kapcsolódó feladatban: számlázás az egészségbiztosítással, valamint a hallókészülékek karbantartását és ellenőrzését. Alapvető fontosságú, hogy a bizalom által kialakított kapcsolata legyen, így nem szabad eljutni a hallásgondozási szakemberhez, ha bármilyen problémája és kérdése van.

Most kapcsolattartó & gt;

hallókészülék akusztikus edzés

A hallás -akusztikus szakma elősegíti az elismert szakképzést a kézműves előírásoknak megfelelően. A kettős képzési modellben mind a szakmai, mind a gyakorlati tapasztalatokat a kettős képzési modellben szerezzük. Magas fokú empátia, kommunikációs öröm és nyitottság szükséges a hallás -akusztika területén történő képzéshez. Az ügyfelek kapcsolatfelvétele mellett a kézikönyv, az orvosi és a műszaki érdeklődés is releváns.

A képzési folyamatban az anatómia, az akusztika, az audiológia, a pszichológia és a hallókészülék -technológia ismereteit egyrészt továbbítják. Másrészt a gyakorlati készségek közvetítése a tanácsadásban, a kiválasztásban és az adaptációban, valamint a hallási rendszerek karbantartása. A professzionális perspektívák nyitva állnak a hallókészülék -akusztika, hanem a laboratóriumokban, klinikákban, műhelyekben vagy közvetlenül a hallókészülék -gyártókban.

Miért myScondear?

Miért választja a MySecandear támogatását? Nyilvánvaló: mindent megteszünk, amit a hagyományos hallóipari szakemberek tesznek - és még sok minden mást! A

mysecandear az átlátható árak, az egyszerűsített folyamatok, a legújabb technológia és az elkötelezett csapat számára jelenti!

Átlátszó árak

A pénzügyi szempontot illetően nem veszünk ki egy levelet a szájunkból. A kezdetektől kezdve az árakat nyíltan kommunikálják velük. Könnyedén megtudhatja a weboldalunkon is, hogy az árkeretet milyen árkeretben mozog. Tehát a kezdetektől fogva kizárhatja azokat a eszközöket, amelyek a próba hordozó számára nem kérdésesek.

Egyszerűsített folyamatok

A távoli kiigazítás lehetőségével időt, pénzt és erőfeszítést takaríthat meg magának. Hosszú utazás, forgalmi dugók vagy vonat- és képzési kirándulások költségei helyett a hallókészülékeket rugalmasan beállíthatja. Nem számít, hogy kényelmesen ülni akar -e otthon a kanapén, használja -e az ebédszünetet, vagy nyaralni kell. Természetesen meglátogathat hozzánk az egyik speciális üzletünkben.

A legújabb technológia

A MySecandear egy fiatal, elkötelezett csapatból él, aki mindig tájékozott, kíváncsi és nyitott a legújabb technológiákra. Különösen a hallókészülékek dinamikus világa hajlandó új esélyt adni, valamint a műszaki változások előnyeinek felhasználását.

Most kapcsolattartó & gt;