Online-Hörtest: Jetzt kostenlos Ihr Gehör testen

A MySecondear-online-Listen teszt

A hallásvesztés különféle dimenziókat vesz igénybe, amelyek a fizikai, társadalmi vagy akár pszichológiai következményekkel kapcsolatos mindennapi hallás korlátozásához vezethetnek. A messzemenő következmények elkerülése érdekében elengedhetetlen a halláskárosodás korai felismerése. Ha azt gyanítja, hogy csökkenti a hallás teljesítményét, akkor az otthoni ingyenes hallási teszt pontosítást hozhat.

Hallja meg most, hogy kezdje meg & gt;

Mi az online online listája?

Az online online lista a hallási teszt időhatékony változata, amely néhány perc alatt értékeli a hallási teljesítményt. A cél a hallásvesztés korai azonosítása és a megfelelő intézkedések megtétele. A megvalósítás teljesen ingyenes az Ön számára a mySecondear -nál, és néhány perc alatt kényelmesen átadható otthon. Fontos, hogy az önteljesített teszt nem helyettesíti a szakmai vizsgálatot hallásgátló szakember vagy fül, orr- és torokorvos segítségével. Inkább lehetővé teszi a halláskárosodás valószínűségének kezdeti értékelését.

Mire van szükségem az online online listához?

  • Laptop, PC, táblagép vagy okostelefon
  • Fejhallgató (ajánlott)
  • Csendes környezet

Hogyan fut a hallási teszt online?

Kezdetben a megfelelő térfogat beállításával irányítva, hogy a teszt a lehető legjobban értelmessé váljon. Ezután megkezdődik a tesztrész, amely audio frekvenciákat játszik különböző köteteknél.

Az eredmény pontosságának növelése érdekében, ha lehetséges, fejhallgatóval kell elvégeznie a hallási tesztet. Ha az egyoldalú halláskárosodás gyanúja merül fel, az egyoldalú megvalósítás fülhallgatóval is elvégezhető.

Mi történik az online lista teszt után?

Végül, az ingyenes online lista teszt eredményét e -mailben kell tájékoztatni. Lehetősége van arra, hogy az egyik hallásgondozási szakemberrel nem kötelezőtlen konzultációs találkozót foglaljon le. Az eredmény esetén, amely halláskárosodásról szól, mindig fül-, orr- és torokorvoshoz kell mennie, vagy közvetlenül egyeztetést kell végeznie egy mySecondear- ágban, hogy professzionális hallási tesztet kapjon. Csak itt határozható meg a hallási követelmény pontosan és végül részletes tanácsokat a lehetséges megoldásokkal kapcsolatban.

Hallja meg most, hogy kezdje meg & gt;