ICP Hörgeräte: Anwendungsgebiete, Voraussetzungen & Kosten

Magas zajszennyezéssel rendelkező munkahelyek kötelezőek a hallásvédelem viselésére. A hallássérültek számára azonban a hallásvédelem miatt a hallókészülékek viselése a hallásvédelem miatt. Ha azonban a hallókészüléket eltávolítják, új veszélyek merülnek fel, például a figyelmeztető jelek észlelésének vagy a beszélt észlelésének hiánya. Megoldás a kapott dilemmához: ICP hallókészülékek.

ICP hallókészülékek alkalmazási területei

A

ICP hallókészülékek mindenekelőtt meghallgatják a hallásvédelmet a magas zajszennyezésű munkahelyeknél, és ugyanolyan magas biztonsági követelmények . A személyi védőfelszerelés hallásvédelem formájában kötelező az ilyen munka számára. A hallásvédelem alatt azonban nem szabad hagyományos hallókészüléket viselni. Ennek oka az a tény, hogy a hallás -segédeszközök viselése és a hallásvédelem során nem lehet kizárni a hallás veszélyét. A munkavállalók meghallgatásának védelme és a biztonsági követelmények teljesítése érdekében az ICP hallókészülékek használata megtörténik.

A hallókészülékek előfeltételei

A

ICP a szigetelő kommunikációs műanyag jelöli, és leírja a hallókészülékek funkcióját: szigetelik a környezeti zajt, de ugyanakkor gondoskodnak arról, hogy a figyelmeztető jelek és a nyelv hallható maradjon . A hallásvédelem biztosításának alapvető előfeltétele az egyidejű nyelv megértésével a kiválasztott frekvenciák szelektív megerősítése. Ezenkívül olyan munkahelyi programot kell beállítani, amely megakadályozza a hang megerősítését a hallás -megszakító térfogatnál, és magában foglalja a nyelv és a zaj világos elválasztását.

ICP hallókészülékek költsége

Az ICP hallókészülékének munkahelyi használatra történő beszerzéséhez felmerülő

költségeket a Kereskedelmi Szövetség kereskedelme és az áruk logisztikája fedezi, ha bizonyos követelmények teljesülnek. Alapvető követelmény az, hogy már professzionális halláskárosodásnak kell lennie.