Im Ohr Hörgeräte mit Akku | MySecondEar

a fülben hallókészülékek akkumulátorral

A fülben A hallókészülékek akkumulátorral kényelmes és kényelmes lehetőség az emberek számára, akiknek hallókészülékre van szükségük. A múltban a hallókészülékeket rendszeresen fel kellett tölteni az akkumulátorokkal, amelyek unalmasak és időigényesek lehetnek. Manapság azonban a fülében hallókészülékek vannak, amelyeket újratölthető akkumulátorral működtetnek.

A fülben hallókészülékek akkumulátormodellekkel

  • starkey livio : A 2018-ban közzétett Starkey Livio volt az első a fül hallókészülékben, amely akkumulátor-meghajtók voltak. Ezzel a Starkey jelentős előrelépést hozott a hallókészülék -technológiában.
  • starkey evolv ai : Az Evolv AI-vel a Starkey célja, hogy a jó hallás még könnyebbé tegye. Ezt elsősorban az automatizálás növelésével kell megvalósítani. Az eszköz számos verzióban kapható, akkumulátor vagy akkumulátor verzióként és öt különböző műszaki szinten.
  • hangos egyedi : A névprogram a Resound Custom nevének neve: A fülhallgató kialakításának elegáns hallókészülékei. mely egyedi hallásprofil létrehozása.
  • Signia Active : A Signia azt a feladatot állította, hogy olyan ügyfeleket biztosítson, akik aktív életmódot tartanak fenn a Signia Active-nál. Az aktív különösen alkalmas a könnyű és közepes hallásvesztéshez.
  • Signia insio ax : a Signia insio töltésnél & amp; A GO AX egy kompaktan épített IDO hallókészülék, amelyet a füled számára készítenek. Ebben az esetben azonban a méret nem azt jelenti, hogy a műszaki berendezésekben vágásokat végeztek.

A hallókészülékek egyik nagy előnye a fülben lévő akkumulátorral, hogy kényelmesek és bonyolultak. Nem kell aggódnia az akkumulátorok vásárlása vagy cseréje miatt, mert az akkumulátort egyszerűen a töltőállomáson lehet feltölteni.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az akkumulátorral ellátott hallókészülékek általában kissé drágábbak, mint az akkumulátorok hallókészülékei. Ha az akkumulátorral rendelkező hallókészüléket választja, ellenőrizze, hogy rendszeresen tölti be. Ilyen módon biztosíthatja, hogy a hallókészülék mindig készen álljon a használatra, amikor szüksége van rá.

Számos különféle márka és hallókészülék modellje van az akkumulátorral a piacon, és nehéz lehet a megfelelő választani. Ezért fontos, hogy tanácsot kapjon egy akusztikus hallókészüléktől, aki segíthet kiválasztani egy hallókészüléket, amely megfelel az Ön igényeinek és életmódjának.

A hallókészülék -akusztikus is segíthet a hallókészülék beállításában és fenntartásában, hogy ez hosszú ideig jól működjön. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze a hallókészüléket egy szakember, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mindig optimálisan van -e beállítva, és hogy nincs szükség javításra.

A

összességében az akkumulátorral ellátott hallókészülék kényelmes és kényelmes lehetőség azok számára, akiknek hallókészülékre van szükségük. Számos előnyt kínálnak az akkumulátorok hallókészülékeivel szemben, és segíthetnek abban, hogy újra részt vegyenek az életben. Ha akkumulátorral választja a hallókészüléket, akkor tanácsot kell kapnia egy akusztikus hallókészüléktől, és rendszeresen ellenőrizze a hallókészüléket annak biztosítása érdekében, hogy az mindig jól működjön.