Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Inton hallókészülékek

Az Inton nevű cég már több mint 60 éve működik. A társaságot Kölnben alapították Németországban. Ma a társaság a dán GN csoporthoz tartozik. A cél az, hogy olcsó előállítása, másrészt funkcionális hallókészülékek előállítása. Az embernek képesnek kell lennie arra, hogy újra meghallgassa a bonyolult módon, és kompenzálja a halláscsökkenéseket. A hallókészülékeket az Inton értékesíti több mint 70 országban világszerte.

Ha halláskárosodás ellenére aktívan szeretne részt venni az akcióban, akkor fontoljon meg egy jó hallókészüléket. A műszaki fejlődés az utóbbi években hirtelen előrehaladt. A ház egyre kisebb, de a modern hallókészülékek a legújabb digitális technológiával és teljesítményével ragyognak.

A cég Inton

1962 -ben az Inton társaságot Hans Herbert Türk és Helmuth J. Türk alapította a német Köln városában. Az Inton 2005 óta csak a dán GN csoport tagja. A vállalat célja, hogy a hallásproblémákkal küzdő embereknek jobb életet biztosítson az "alapvető hallás" révén.

A hangsúly a következőkre:

  • Ár-teljesítmény arány
  • Egyszerű művelet
  • Compaktitás
  • Kényelem
  • Nyelvi érthetőség

Ezeket az eszközöket az Intertone értékesíti a világ több mint 70 országában.

A legújabb Intertone hallókészülékek

Inton Move

Alt

Az Inton-mozgás a GN-hallásból optimálisan adaptálódik az aktív életmódhoz, és vezeték nélküli kapcsolatot, hosszú akkumulátor-időt kínál harminc órás és közvetlen streaming-t. Különböző tervekkel az Inton Move minden típusú hallásvesztést lefed.

A hangsúly az akusztikus jelek és a nyelv hangos környezetben való kristálytisztító megerősítésére összpontosít - elvégre az idős korban is szeretné aktívan részt venni a vitákban. Magabiztosan elrejtheti az interferenciát és a szélzajokat, az Inton mozog intelligensen tompítja a zajokat anélkül, hogy a helyzet mesterségesen megjelenik. Az ergonómikus tervezés és robusztusság miatt az Inton tökéletes társát mozgatja a mindennapi életben.

erős számítási teljesítmény

úgy, hogy az Inton Move bármikor tökéletes hangélményt nyújtson Önnek, az eszközök gyorsan kiszámító chiptel vannak felszerelve. Ez elemzi a helyzetet az Ön számára, és automatikusan hozzáigazítja a hallókészüléket.

azonnal készen áll a használatra

Mindössze három órás betöltési idővel a hallókészülék azonnal elérhető a teljes teljesítménygel. A hallókészülékek induktív töltéssel töltik fel a biztosított töltőállomáson. Csatlakoztassa hallókészülékeit az okostelefonhoz, és élvezze a zenét, a podcastokat vagy a TV -hangot közvetlen streaming segítségével. Használhatja az okostelefont az eszközök távvezérlőjeként, és diszkréten beállíthatja a kötetet vagy végrehajthatja a programváltozásokat.

Inton Ready

Alt

Az Inton Ready elkészítése iPhone -ra készül, és lefedi a hallásvesztés minden formáját. Négy teljesítményszinten és a RIC, a HDO, a CIC, az ITE és az ITC Design -ban kapható. A kicsi és diszkrét hallókészülékek hangos környezetben való beszélgetésekre szakosodtak, és bőrbarát nanob anyagból állnak.

Ön is profitálhat a podcast, a zene és a hívások közvetlen streaming lehetőségeiből. Hangerő és hallásprogram, állítsa be az okostelefonon keresztül, anélkül, hogy bárki észrevenné, hogy képes kezelni a hallókészüléket. Az okostelefonja is támogatja Önt, ha nem találja meg a hallókészülékeket. A hallókészülék -kereső megmutatja az eszközök aktuális helyét.

A robusztus tervezésnek köszönhetően a hallókészülék hosszú távon kíséri Önt. A GN technológia garantálja az eszközök előállításában kiváló minőséget.

Hallgassa meg külön -külön meghatározott hallási programokkal

A

Inton Ready lehetőséget kínál Önnek például a személyes hallási programok beállítására. Ez lehetővé teszi az Intron kész minőségét és hangszínét, amely teljesen az Ön igényeihez igazodik.

A zajt az eszközök szűrik, és a nyelvet megerősítik számukra. Kiválaszthatja saját maga a hallási programot, vagy használhatja az eszközök intelligens automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus automatikus használatát. Ezután a hallókészülék alkalmazkodik az adott helyzethez beavatkozás nélkül. Ennek eredményeként aktívan részt vehet a beszélgetésben hangos környezetben.

A technológiai szintek és különbségek az Intertone hallókészülékektől

Az Inton termékek többségének összesen négy teljesítményszintje van. Ezek a hallókészülékek árára is utalnak. Az Inton -nál a legmagasabb technológiai szint a 6. számmal. Ha magas színvonalú vagy aktív életmódot tart fenn, akkor a hatodik szint különösen alkalmas az Intertone -ból származó hallókészülékekre.

Egyébként lehetősége van arra is, hogy egy közepes technológiai szintet választjon, és az ilyen Intentone hallókészülékek is rendelkezésre állnak. Ha olyan tipikus hallási helyzetei vannak, amelyek kiszámíthatók, és a mindennapi élet követelményei egyszerűek, akkor a negyedik vagy a harmadik szintű technológiai szint lehet.

Az interttoni hallókészülékek legegyszerűbb technológiai szintje a 2. számú technológiai szintre utal. Természetesen jó TV -t is készíthet vele.

Inton hallókészülékek alkalmazás & amp; Kiegészítők

Az Inton hallókészülékei további funkciókat kínálnak a gyártó kiegészítőivel. A hallókészülékek központi funkciói egy Intertone alkalmazás segítségével szabályozhatók.

  • Inton Sound App - Az elveszett hallókészülékek megtalálhatók az Inton Sound alkalmazásban. Ezenkívül a televízióval vagy az I-POD-val való vezeték nélküli kapcsolatokat az Inton Sound alkalmazás vezérli. Az alkalmazás lehetőséget kínál a személyes hallásprogram preferenciáinak tárolására is. A hallókészülékeket IPHONE-ra készítik, és lehetővé teszik a közvetlen streaming-et az Apple eszközökkel és a kiegészítő funkciókkal, ha egy Apple eszközzel használják.
  • TV Streamer 2 - A TV Streamer 2 arra szolgál, hogy a televíziós hangot közvetlenül a hallókészülékekbe továbbítsa. A sztereó rendszerekkel vagy számítógépekkel való kapcsolatok szintén lehetségesek.
  • multi mic - A multi -mikrofon támogatja a megerősítést a beszélgetésekben távolról, vagy használható asztali mikrofonként.
  • Telefonklip 2 - A 2 telefonklip zenét továbbít és hangot ad a hallókészülékekbe. Ezt a Sound App alkalmazáson keresztül lehet irányítani.
  • távirányító 2 - A távirányító 2 gyors módot kínál a hallókészülékek alapfunkcióinak vezérlésére. Ez lehetővé teszi a kötet és a programok beállítását és tájékoztatását a töltési állapotról. Ezenkívül a távirányító csatlakoztatható a multi-mikrofonhoz.