Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

hallókészülékek és fejhallgató - ez lehetséges?

A

fejhallgató nélkülözhetetlen a túlnyomó többség életéből. De mi történik, ha meghatározzák a gyengeség hallását, és a hallókészülék viselését írják elő? Nem kell tennie a zenehallgatás nélkül. Ebben a cikkben megtudhatja, milyen lehetőségek merülnek fel a hallókészülékek és fejhallgató viselésére

Fejhallgató a hallókészülékek viselőihez: Viselhet -e fejhallgatót hallókészülékkel?

A hallókészülékek ellenére a fejhallgató viselésének kérdését differenciált módon kell megvizsgálni. Ha IDO hallást visel, a fejhallgató keresése viszonylag egyszerű . Akár IIC, CIC vagy klasszikus ido-to-to-toor ezeket a modelleket a fülhallgatókon vagy a fülhallgatóval over.

& lt; ü & gt; egy HDO vagy RIC hallóeszköz esetén a legmegfelelőbb fülhallgató. > Ha ezt különösen nagy fejhallgatóhoz lehet elérni, mivel a fejhallgató zavaró lehet, ha nem illeszkednek teljesen a mikrofon felett. Mert így a hallókészülékek potenciálisan elnyelik a külső zajt. A visszajelzések elkerülése érdekében meg kell fizetni a hallókészülék -mikrofon megfelelő eltávolítását a fejhallgató hangszórójáról.

Végül tanácsos különböző fejhallgató tesztelése a egyedi preferenciáik szempontjából . Tehát a keresés eltarthat egy ideig, és megnehezítheti a modelltől függően.

hallókészülékek fejhallgatóként használják

Ha meg akarja kerülni a fejhallgató -keresést, akkor tudatosan választhat egy modern hallókészüléket a Bluetooth és a streaming funkcióval is. Ezek a hallókészülékek többek között fejhallgató -csere ként használhatók, és néha külön zenei programokat kínálnak, amelyekben tökéletesítheti a hallgatási élményt. Tehát menti a további fejhallgató vásárlását, és közvetlenül a hallókészülékek kimenete révén élvezheti a zenét, a podcastot és a navigációt.

Hallókészülék funkcióval rendelkező fejhallgató

Ismét és újra meghallja azt a következtetést, hogy a fejhallgató hallókészülékként használható , és így mindkét eszköz funkcióit átveszi. Különösen az Apple viszonylag széles körű hasznos funkciókkal rendelkezik a hallásfunkciókkal kapcsolatban. Az orvosi hallókészülék nem helyettesíti a fejhallgatót . További információ az AirPods hallókészülék-helyettesítőként történő használatáról itt .

.