Otoplastiken Erfahrungen und Wissenswertes

fül útlevelek és otoplasztika a modern hallókészülékekben

A mai világban a modern hallókészülék nemcsak nagyon könnyű és kicsi, hanem óriási teljesítményt is nyújt. A modern technológiák lehetővé teszik a halláseszközök segítségével történő optimalizálását. Minél tovább használja ki az új technológiák lehetőségeit, annál jobb lesz a hallgatási benyomásod. A döntő tényező természetesen egyrészt a halláscsökkentés, másrészt a hallókészülék modellje is. Az Otoplastics HDO hallókészülékekhez használják.

Mi az Otoplasty?

A

otoplastics nem más, mint a fül és a hallókészülék közötti közvetlen kapcsolat. Ezek az otoplasztika vagy közvetlenül a hangtömlőhöz kapcsolódik, vagy szorosan a házhoz.

Az Otoplastics biztosítja a hallókészülék maximális biztonságát az Auricle -en. Abban az esetben, ha magas szintű halláskárosodása van, ez jelentősen elősegíti a megerősítési hatást.

Összefoglaltuk ezt az útmutatót az Ön számára, amelyben az összes információt megtalálja az otoplasztikáról. A hallókészülékek szakértőink nagyon örülnek, hogy nem kötődnek és ingyenes telefonon biztosítják Önt. Velünk ajánlásokat és egyéni tanácsokat kap a tökéletes hallókészülékhez. Ilyen módon a jövőben tökéletesen elsajátíthatja az összes hallási helyzetet. Kérésre közvetlenül a telefonon egyeztetést készíthet hallásgondozási szakembereinkkel.

Az Ön egyedi fülprintje

A halláscsökkenés egyéni, és a fülcsatorna belső füle ugyanolyan félreérthetetlen, mint az ujjlenyomat. Ez azt jelenti, hogy a helyzete egyedi, és ennek megfelelően meg kell vizsgálni és ki kell értékelni. Tudta, hogy a belső fül vagy a fülcsatorna olyan egyedi? Ezért először pontosan pontos benyomást kell készíteni a fülcsatornákról, hogy az otoplasztika megtalálja az optimális tartást a fülében.

Annak érdekében, hogy az otoplasztikát külön -külön előállítsák a jövőbeni hallókészülékéhez, az akusztikus egy ilyen nevű benyomást kelt. Csak ennek alapján lehet, hogy a fülcsatornájához szabott Otoplasztika, amely valóban tökéletesen illeszkedik a fülébe.

Az otoplasztika létrehozása kézműves. Az akusztikus egy szilikon tömeget vezet be a fülcsatorna részéhez, amelyben az otoplasztikát kell használni. A szilikon tömeg megkeményedik a fülében, és így az akusztikus pontos benyomást kap a fülcsatornájáról ezzel a benyomással. Ha az érzékeny bőr a fülében van, az anyag nem érintkezik. Akusztikusok annyira óvatosan és rutinszerűen dolgoznak, hogy a folyamat teljesen ártalmatlan és fájdalommentes számukra. A redukció alapján ezután elveszítheti a fülcsatorna összes részletét. A megfelelő forma itt számít, mert különben a hallókészülék nem marad ott, ahol kell lennie. A legtöbb esetben az otoplasztikát egy speciális laboratóriumban készítik.

Maximális kényelem hallókészülék viselése esetén

A

otoplastics szilikonból vagy más műanyagokból, például akrilból készül. A döntő tényező egyrészt a természet, másrészt a fülcsatorna érzékenysége. Az anyag tulajdonságai eltérőek, ugyanez vonatkozik a keménység mértékére.

Otoplasty kemény vagy puha?

Általános szabály, hogy az otoplasztika napi több órán keresztül marad a fülcsatornájában. Annak érdekében, hogy az otoplasztika a lehető legkevésbé észrevehető legyen, mind a puha, mind a kemény anyagokat használják.

Néha előfordul, hogy allergiákat okoznak az otoplasztikához. Ilyen esetekben az otoplasztikák akár aranyozhatók vagy üvegezhetők. Ennek eredményeként a bőr közvetlen érintkezését nem adják meg a műanyaggal. A termotec és a neuakrilt gyakran allergén -mentes műanyagként is használják.

A hallókészülékek fül útlevélének legfontosabb tulajdonságai:

  • Nagy ellenálló képesség
  • Bőr tolerancia
  • fit

otoplasty hallásvédelem

Tudta, hogy az Otoplasticsnak van egy másik lehetősége? Egyéni hallásvédelemként is viselhetők. Vannak olyan speciális fejhallgató is, amely egyrészt hallásvédelemként szolgál, másrészt a hang továbbításához használják.

A

otoplastics -t egyéni védelemként is használják a halláshoz, mivel ezek jobb viseletű kényelmet kínálnak, mint a szokásos füldugók. Ezenkívül a védőhatás sokkal jobb.

Különösen a professzionális zenészek, zenészek és más szakmai csoportok, akiknek képesnek kell lenniük a hangok és a nyelv megértésére, leginkább ezt az egyéni védelmet használják a halláshoz.

A

otoplastics nem hamisítja a nyelv és a zene hangját és frekvenciáit, ami sajnos gyakran egyszerű anyagokkal.

A televízióban és a rádióban sok moderátor is, a fejhallgató oToplasztikának, valamint a biztonsági erőknek és az újságíróknak értékeli. Tehát a környezeti zaj ellenére könnyebb meghallgatni és megérteni a nyelvet. Az ilyen otoplasztika ára az alkalmazás területén is alapul, és az árképzés többek között az anyagtól függ.