MySecondEar Kunde mit Insekt im Ohr

Van valaha rovarod a füledben?

Valójában előfordulhat, hogy egy rovar a fülébe kerül. Eleinte előfordulhat, hogy ezt nem veszi észre, de a füled viszketni kezd. Ha aztán orvoshoz megy, akkor a fülében találja a kis bűnösöt.

Ebben az esetben a fül, az orr és a torokorvos egy fül -öblítést vesz igénybe, hogy a rovar újra kiszálljon.

Például egy kínai nő valami ilyesmit tapasztalt. Miután négy napig viszketést érezte a fülében, orvoshoz ment. Valójában felfedezett valamit a fülében, ami nem tartozott oda. Egy ugró pókot mutattak be az alvó nőbe, és otthon telepedett le. Mivel azonban a pók nem akart önként újra költözni, az orvosnak segítenie kellett.

fonás a fülben

Ausztráliában Hendrik Helmer nevű férfit sújtotta az éjszaka súlyos fülében. Félte, hogy egy ausztrál mérgező pók a fülébe fészkelt, és kezdetben fül -öblítést készített a vízzel. Végül a meghívatlan vendég csak a kórházban lehet kitéve: egy orvos 2 cm hosszú csótányt talált a fülcsatornájában. Az orvosnak először meg kellett ölnie a csótányt, hogy megszabadítsa az embert tőle.

Indiában a fülbeteg hasonló volt. Egy élő grill kényelmesebbé tette magát az ember fülében. A férfi súlyos fülfájást érezte, ezért ment orvoshoz a kórházba. A grillezés az egyik rovar, amely a nap folyamán keskeny barlangban rejtőzik, majd éjjel aktív, és ez a példány az ember fülcsatornáját barlangként találta meg.

egy fül merevebb veszélyes a fülében?

Talán az ötlet különösen kényelmetlen az Ön számára, amely a közvetlen közelében lévő rovarok birodalmából származó barlangot kereshet. Például sok zuhanytörténet van a fülbevalóról. A fülek szintén őshonos, és vannak speciális fogóik, amelyekkel állítólag meg kell ártania a ehing. .

Van -e más kérdése a hallásvesztéssel vagy más témákkal kapcsolatban? Üdvözöljük, hogy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot. Képzett hallógondozási szakember Részletes és nem kötődő tanácsokat kínál Önnek. Ez természetesen ingyenes az Ön számára.