Unitron App: Remote Plus Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

Unitron alkalmazás: Remote Plus hallókészülék alkalmazás (iPhone & Android kompatibilitás)

Töltse le a

alkalmazást az App Store-ban: Https: //apps.apple.com/

Letöltés

alkalmazás a Google Play Áruházból: https://play.google.com/

A

Unitron Remote Plus egy olyan alkalmazás, amelyet olyan emberek számára fejlesztettek ki, amelyek az Unitron hallókészülékeivel rendelkeznek. Különféle funkciókat kínál, amelyek javítják a hallgatási élményt és megkönnyítik a halláskárosodásban szenvedő emberek mindennapi életét.

A

Unitron Remote Plus letölthető okostelefonokra és táblagépekre iOS vagy Android operációs rendszerekkel. A telepítés után felhasználható a hallókészülékek beállításainak megváltoztatására azáltal, hogy egyszerűen a kívánt változtatásokat hajtja végre az okostelefonon vagy a táblagépen. A változásokat ezután átadják a hallókészülékekbe, hogy a beállításokat bárhol és bárhol adaptálhassanak.

Az alkalmazás az alkalmazás különféle beállítási lehetőségeket is kínál, például bizonyos frekvenciák hangsúlyozására vagy tompítására a hallás javítása érdekében. Készíthet olyan különféle hangprofilokat is, amelyek bizonyos hallási helyzetekhez igazodnak, például zenehallgatás vagy a beszélgetések megértése zajos környezetben.

Az Unitron Remote Plus másik hasznos funkciója az a lehetőség, hogy a hívásokat okostelefonon vagy táblagépen keresztül továbbítsa a hallókészülékekhez. Ez azt jelenti, hogy könnyen hívást kezdeményezhet anélkül, hogy a hallókészüléket ki kellene vinnie a füléből.

A

összességében az Unitron Remote Plus különféle funkciókat kínál, amelyek javítják a hallgatási élményt és megkönnyítik a halláskárosodással küzdő emberek mindennapi életét. Hasznos kiegészítés mindenkinek, aki az Unitron hallókészülékeket akar viselni, és a lehető legjobban ki akarja hozni a hallgatási élményt.

Unitron Connect hallókészülékek /tengelykapcsoló

  1. Érintse meg a beállításokat
  2. A készülék kezdőképernyőjén
  3. Érintse meg a Bluetooth szimbólumot a Beállítások menüben.
  4. Érintse meg a csúszkát a Bluetooth aktiválásához.
  5. Nyissa ki az akkumulátor rekeszét 5 másodpercig, majd zárja be újra, vagy kapcsolja be a hallókészülékeket és vissza, amikor újratölthető hallókészülékekkel rendelkezik.
  6. Néhány másodperc múlva a hallókészülék neve megjelenik a rendelkezésre álló eszközök listájában.
  7. Válassza ki a hallókészüléket az aktivált Bluetooth készülékek listájából.
  8. A hallókészülék jel hangja megerősíti a sikeres párosítást.
  9. Unitron kompatibilitása

    hallókészülék kompatibilitása

    Az Unitron Remote Plus alkalmazás csak kompatibilis a hallókészülékekkel, Bluetooth csatlakozással

    • moxi blu
    • Insera blu
    • Lépés blu
    • moxi fedezze fel a következő
    • Insera Fedezze fel a következő
    • Lépjen fel a következőkkel

    Egyes funkciók eszköz -specifikus.

    a fülben olyan modellek, amelyeknek nincs 2,4 GHz -es vezeték nélküli funkciója.

    okostelefon -kompatibilitás

    A Remote Plus alkalmazás használható a Bluetooth alacsony energiájú (BT-LE) -képezhető okostelefonokon, iOS-val a 14.0 verzióból.

    A Remote Plus alkalmazás használható a GMS (Google Mobile Services) tanúsítvánnyal rendelkező Android készülékeken, amelyek a Bluetooth 4.2 és az Android OS 7.0 vagy az újabb használat.