mysecandear audiológiai csoport gmbh

regensburger straße 5

10777 Berlin

Kapcsolat:

Telefon: +49 (0) 30 3080 6040

E -mail: hallo@mysecondear.de

Internet: www.mysecondear.de


A Berlin-Charlantburg kerületi bíróságon lépett be, regisztrációs szám: HRB 213510 B

ik szám: 321104688


A feladatcím "

A Berlini Kézműves Kamara tagja, tagsági szám: 0136335

https://www.hwk-berlin.de/

felelős a

saját tartalmáért

mysecandear audiológiai csoport GmbH az 55. bek. 5. § TMG:

Bank részletei:

mysecandear audiológiai csoport gmbh

Bank: olinda ág Németország

iban: DE23 1001 0123 9376 4513 92

bic: qntodeb2xxx

HÉA ID: DE327944695

Kérjük, vegye figyelembe a következő jogi kötelező információkat: Az EU Bizottság platformot működtet az online vitarendezéshez. Ez elérhető a ec.europa.eu/consumers/odr/ > > econsumers/Consumers/ODR/"> címen.

A MySecondear Audiology GMBH csoport nem felelős a link által elért webhelyek tartalmáért, amelyeket a MySecondear Audiology GmbH audiológiai csoport nem hoz létre. Tartalomszolgáltatóként ő felel a saját tartalmának általános törvényeiért, amelyet készen áll a használatra. Különbséget kell tenni a saját tartalmak között, amelyek a többi szolgáltató által biztosított tartalomra utalnak. A külső link segítségével a MySecondear Audiology GmbH csoportja készen áll a használatra. Csak akkor felel a külföldi tartalomért, ha pozitív ismeretekkel rendelkezik róluk (azaz az illegális vagy büntetendő tartalomról is), és technikailag lehetséges és ésszerű annak megakadályozása.

Külső linkek és a kapcsolódó kereszt -referenciák esetében mindig "élő" (dinamikus) referenciák. A MySecandear Audiology GmbH csoportja először ellenőrizte a külföldi tartalmat Ez a felelősség; nem ez volt a helyzet. A törvény szerint nem köteles folyamatosan ellenőrizni azt a tartalmat, amelyre utal az ajánlatában, amely igazolhatja a felelősséget Tény, hogy egy konkrét ajánlat, amelynek külső linkje biztosított, polgári vagy büntetőjogi felelősséget vált ki, eltávolítja az ajánlatra való hivatkozást, amennyiben technikailag lehetséges és ésszerű.