Phonak Hörgeräte App: myPhonak App (iPhone & Android Kompatibilität)

Phonak alkalmazás: MyPhonak hallássegély alkalmazás (iPhone & Android kompatibilitás)

Letöltés

alkalmazás az App Store -ban: https: /////////////////// Apps .aple.com/

Letöltés

alkalmazás a Google Play Áruházból: https://play.google.com/

A MyPhonak alkalmazás egy ingyenes alkalmazás, a phonak , a alkalmazás a hallókészülék-felhasználók számára készült, és számos olyan funkciót kínál, amelyek célja a hallgatási élmény javítása és a hallókészülékek használatának megkönnyítése.

A MyPhonak alkalmazás egyik fő funkciója a hallókészülék ellenőrzésének és irányításának lehetősége . Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bekapcsolja és kikapcsolja a hallókészüléket, szabályozza a kötetet és válassza ki a különféle hallási programokat. Az alkalmazás hozzáférést is kínál a hallókészülék beállításaihoz, hogy a felhasználó beállítsa azt az egyéni igények kielégítésére.

A MyPhonak alkalmazás másik funkciója az a lehetőség, hogy a hallókészülék csatlakoztatásához az okostelefonjához. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a hallókészüléket Bluetooth fejhallgatóként használja, és zenét, filmet vagy más audio -tartalmat játsszon közvetlenül a hallókészüléken keresztül. Az alkalmazás lehetőséget kínál arra is, hogy a hallókészüléket kéz -mentes rendszerként használja telefonhívásokhoz.

A

A MyPhonak alkalmazás számos eszközt és forrást kínál, amelyek segítenek a felhasználóknak a hallókészülék optimális használatában. Ez magában foglalja az alkalmazás és a hallókészülék használatáról szóló képzést és utasításokat, valamint a további forrásokhoz és információkhoz fűződő linkeket a hallásvesztés és hallókészülékek .

Összességében a MyPhonak alkalmazás különféle funkciókat és erőforrásokat kínál, amelyek javítják a hallókészülék -felhasználók hallásélményét. Ingyenes és a legtöbb okostelefonhoz elérhető. Ha van egy hallókészülék a phonak -tól , a MyPhonak alkalmazás hasznos kiegészítő lehet a hallókészülék használatához és a hallgatási élmény javításához.

Fontos megjegyezni, hogy a MyPhonak alkalmazás csak a phonak hallókészülékekkel kapcsolatban használható . Ha van egy hallókészülék egy másik gyártóból is lehet más hallókészülék akusztikusoktól

Phonak Connect hallókészülékek

  1. Érintse meg a beállításokat
  2. A készülék kezdőképernyőjén
  3. Érintse meg a Bluetooth szimbólumot a Beállítások menüben.
  4. Érintse meg a csúszkát a Bluetooth aktiválásához.
  5. Nyissa ki az akkumulátor rekeszét 5 másodpercig, majd zárja be újra, vagy kapcsolja be a hallókészülékeket, és újra újratelepítse a hallókészülékeket li>
  6. Néhány másodperc múlva a hallókészülék neve megjelenik a rendelkezésre álló eszközök listájában.
  7. Válassza ki a hallókészüléket az aktivált Bluetooth készülékek listájából.
  8. A hallókészülék jel hangja megerősíti a sikeres párosítást.
  9. phonak kompatibilitása

    hallókészülék kompatibilitása

    A MyPhonak alkalmazás csak a -el kompatibilis.

    Egyes funkciók eszköz -specifikus.

    a a fülmodellekben , amelyek nem rendelkeznek 2,4 GHz-es vezeték nélküli funkcióval.

    okostelefon -kompatibilitás

    A MyPhonak alkalmazás használható a Bluetooth alacsony energiájú (BT-LE) -képezhető okostelefonokon, iOS-val a 14.0 verzióból.

    A MyPhonak alkalmazás használható a GMS (Google Mobile Services) tanúsított Android -eszközökön, amelyek a Bluetooth 4.2 és az Android OS 7.0 vagy az újabb felhasználás.