Tinnitus Noiser - Tinnitus Hörgerät Kosten & Erfahrungen

tinnitus noiser - tinnitus hallókészülék & amp; Tapasztalatok

tinnitus A fül fülének más néven egy klinikai tünet, amely hangos, zavaró vagy zümmögő hangként a fülekben vagy a A fej /strong> leírja. Ezt a hangot az egyes betegek eltérően érzékelhetik, és az egyik vagy mindkét fülben előfordulhatnak. tinnitus Folyamatosan vagy csak alkalmanként előfordulhat, és az intenzitás és a hangmagasság szempontjából különbözhet.

A pontos tinnitus oka gyakran nehéz meghatározni , és különféle tényezőknek tulajdonítható. A fülzúgás néhány lehetséges oka a halló sáv S chatries, hallásvesztés, stressz, zaj -expozíció, bizonyos gyógyszerek, valamint a fej- és nyaki sérülések . Egyes esetekben a fülzúgás egy másik mögöttes betegség, például cukorbetegség, magas vérnyomás vagy pajzsmirigybetegségek jele lehet.

Vannak különféle tinnitus kezelési lehetőségei , amelyek az egyéni igényekhez és a fülzúgás okához igazodnak. hallókészülékek (más néven tinnitus noiser) segíthet a fülzúgásban a hallás javításával, és így lefedheti a zavaró zajt . A hallókészülék megerősíti a környezeti zajt, és így akusztikus zavaró tényezőt nyújt a fülzúgás hangjától.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a hallókészülékek nem elegendő önmagában a tinnitus Teljesen kezelni kell. Bizonyos esetekben szükség lehet a tinnitus hang minimalizálására relaxációs technikák vagy viselkedési terápiák vagy megváltoztatni a fülzúgás észlelését. Ennek ellenére a hallókészülékek viselése hozzájárulhat ahhoz a tényhez, hogy a fülzúgás kevésbé zavaró, és az érintettek jobban kezelhetik a tünetet.

Ha szenved a tinnitus -nak, hogy megszerezze a hallókészüléket egy ENT orvos tanácsát. vagy hallókészülék akusztikusok . Ezek a szakértők támogatják Önt a megfelelő hallókészülék kiválasztásához, és a megfelelő beállításokat a tinnitus zajának a lehető leghatékonyabban történő lefedése érdekében. A lehető legjobb hatás elérése érdekében elengedhetetlen, hogy a hallókészülék az Ön igényeihez és halláscsökkenéshez igazítsák.

Most kapcsolattartó & gt;